pawEn
Üstün
@Merdt @Smmmhunter @Aakons Dün 22-23 olan tablet bugün 26-27 bin TL olmuş cidden kafayı yiyeceğim ya. Tekrar kararsızlık evresine döndüm...
Hocam yerel satıcılara güvenirseniz(ki ben güvenmiyorum) hala 23999.@Merdt @Smmmhunter @Aakons Dün 22-23 olan tablet bugün 26-27 bin TL olmuş cidden kafayı yiyeceğim ya. Tekrar kararsızlık evresine döndüm...
@Merdt @Smmmhunter @Aakons dün 22-23 olan tablet bugün 26-27 bin TL olmuş cidden kafayı yiyeceğim ya. Tekrar kararsızlık evresine döndüm...
Ben de güvenemiyorum maalesef.Hocam yerel satıcılara güvenirseniz(ki ben güvenmiyorum) hala 23999.
Teknosa ve Mediamarkt'ta stokta hiç yok. Vatan'da da şuan 27000TL Gri rengi.Cuma, cumartesi ve pazar günleri; Teknosa, vatan ve MediaMarkt mağaza indirilerimleri oluyor takip etmen gerekli.
Ben de güvenemiyorum maalesef.
Teknosa ve MediaMarkt'ta stokta hiç yok. Vatan'da da şu an 27000TL gri rengi.
Hocam yerel satıcılara güvenirseniz(ki ben güvenmiyorum) hala 23999.
Almanya ile buradaki fiyatlar arasında fark nasıldır sizce peder oradakilere sordum cevabı beklemeden almam diyor...Uygulamalardan takip ediyorsan favorilere ekle bildirimleri aç, indirime girince haber gelir o zaman alır geçersin.
Hocam ben hiç güvenmem. 2-3bin fazla verip Amazon Hepsiburada vatan gibi yerlerden almayı tercih ediyorum.
Berkegrup güvenilir mi ki acaba hiç bilinmedik bir satıcıya benziyor.
Almanya ile buradaki fiyatlar arasında fark nasıldır sizce peder oradakilere sordum cevabı beklemeden almam diyor...![]()
Ben de katılıyorum. Almanya'dan alınma tablet ile buradakinin arasında fark oluyor mu bu arada bilginiz var mı? 460 Euro gözüküyor eğer tax free oluyor ise Türkiye'ye dönüşte, uyguna geliyor gibi.Hocam ben hiç güvenmem. 2-3bin fazla verip Amazon Hepsiburada vatan gibi yerlerden almayı tercih ediyorum.
Çok aman aman bir fark olacağını sanmıyorum. Çünkü tabletlerde vergi telefonlardaki kadar düşmüyor. Türkiye'de alsanız daha iyi en azından garantisi olur.Ben de katılıyorum. Almanya'dan alınma tablet ile buradakinin arasında fark oluyor mu bu arada bilginiz var mı? 460 Euro gözüküyor eğer tax free oluyor ise Türkiye'ye dönüşte, uyguna geliyor gibi.