Hocam önerdiğiniz Samsung, Realme Vivo iyi sadece POCO sıkıntı yoksa önerdiğiniz cihazlar bu fiyat için iyi.
Xiaomi cihazlara karşı biraz garezim var da![]()
Olmasın yahu. Ne günahlarını gördün ?
Hocam önerdiğiniz Samsung, Realme Vivo iyi sadece POCO sıkıntı yoksa önerdiğiniz cihazlar bu fiyat için iyi.
Xiaomi cihazlara karşı biraz garezim var da![]()
Peki sana denk gelmiş olma olasılığı var mı ? Çevremde fazlasıyla Xiaomi kullanan var ve hiç biri sıkıntı yaşamadı.Bayağı çektirdi bize hocam ya bende bir sorun var ya da markada
Xiaomi tercih etmeyin
Xiaomi ürünlerini asla ama asla tercih etmeyin. Peki neden? Her markanın ekosistemi ile içli dışlı biriyim, her marka hakkında deneyim sahibi olmak için sevmesem bile bazı markaları alıp kullanmak isterim. Ama Xiaomi gibi bir markayı kullanmaz olaydım, kanser ediyor adamı. İlk önce Xiaomi 12...techolay.net
Peki sana denk gelmiş olma olasılığı var mı? Çevremde fazlasıyla Xiaomi kullanan var ve hiçbiri sıkıntı yaşamadı.
Ben A35'i Honor 90'ın üzerine koyarım her türlü.Yazdığınız yorumlara bakınca en mantıklın A55 gibi. İkinci sıraya ne koyabiliriz? A35 mi? Honor 90 ısınıyor diyorlar. Alıp da sorun yaşamak istemem.
Teşekkürler, değerlendireceğim.@Mr. Soprano Honor 90'in paneli fiyatinin hala en iyisi. Ayrica ana kamera sensoru S24'un sensorunden bile buyuk. Ozellikle dusuk isikta fotograf cektiginizde A35'i tarumar edecegi kesin. Yalniz optik sabitleyicisi olmadigi icin el cok titriyorsa rahatsiz edebilir.
Cihazin anormal bir isinmasi yok, sicak calisiyor diyelim sadece.
Mono hoparlore sahip olmasi, suya karsi dayaniklilik sertfikasi olmamasi gibi nedenlerle C sikki olarak A54 derim.
A35'in 90'a gore guncelleme destegi ve stereo hoparlor gibi artilari var.
Ben ikinci siraya A54'u koyardim dedigim gibi.