Bütçe
15.000 civarı
Olmasın yahu. Ne günahlarını gördün? :D

Bayağı çektirdi bize hocam ya bende bir sorun var ya da markada :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı çektirdi bize hocam ya bende bir sorun var ya da markada :D

Peki sana denk gelmiş olma olasılığı var mı ? Çevremde fazlasıyla Xiaomi kullanan var ve hiç biri sıkıntı yaşamadı.

Peki sana denk gelmiş olma olasılığı var mı? Çevremde fazlasıyla Xiaomi kullanan var ve hiçbiri sıkıntı yaşamadı.

Ben bayağı cihazları kurcaladığım için öyle gözüme batıyor hocam normal kullanıcı için pek sıkıntı olmaz zaten.

Son düzenleme:
A55 256 GB 17K ustunde bir fiyatlandirmaya sahip. Ona cikabilirseniz iyi olur, aksi takdirde A54 ve Honor 90 bakabilirsiniz.
Kamera beklentisi olan birini 1/1.96" sensorle A35'in tatmin edecegini sanmiyorum. Bu banttaki Xiaomi urunlerini de kamerada pek basarili degiller.

Yazdığınız yorumlara bakınca en mantıklın A55 gibi. İkinci sıraya ne koyabiliriz? A35 mi? Honor 90 ısınıyor diyorlar. Alıp da sorun yaşamak istemem.

@Mr. Soprano Honor 90'in paneli fiyatinin hala en iyisi. Ayrica ana kamera sensoru S24'un sensorunden bile buyuk. Ozellikle dusuk isikta fotograf cektiginizde A35'i tarumar edecegi kesin. Yalniz optik sabitleyicisi olmadigi icin el cok titriyorsa rahatsiz edebilir.
Cihazin anormal bir isinmasi yok, sicak calisiyor diyelim sadece.
Mono hoparlore sahip olmasi, suya karsi dayaniklilik sertfikasi olmamasi gibi nedenlerle C sikki olarak A54 derim.
A35'in 90'a gore guncelleme destegi ve stereo hoparlor gibi artilari var.

Ben ikinci siraya A54'u koyardim dedigim gibi.

@Mr. Soprano Honor 90'in paneli fiyatinin hala en iyisi. Ayrica ana kamera sensoru S24'un sensorunden bile buyuk. Ozellikle dusuk isikta fotograf cektiginizde A35'i tarumar edecegi kesin. Yalniz optik sabitleyicisi olmadigi icin el cok titriyorsa rahatsiz edebilir.
Cihazin anormal bir isinmasi yok, sicak calisiyor diyelim sadece.
Mono hoparlore sahip olmasi, suya karsi dayaniklilik sertfikasi olmamasi gibi nedenlerle C sikki olarak A54 derim.
A35'in 90'a gore guncelleme destegi ve stereo hoparlor gibi artilari var.

Ben ikinci siraya A54'u koyardim dedigim gibi.
Teşekkürler, değerlendireceğim.