Bütçe
15.000 civarı
Nothing CMF guzel fiyattan gelse de su A35'leri falan komple piyasadan silse keske. Cok ara bir fiyat araliginda baska bir telefon olmadigi icin satiyor iste.

Kanka onu bile boş ver, OnePlus yerel fiyatlandırma ile gelse bile yeter.

Son çıkan Nord 4'e bayıldım mesela :).

Önceden dediğim gibi Samsung'u TR piyasasında tutan en büyük etken yerel fiyatlandırma...

Kanka onu bile boş ver, OnePlus yerel fiyatlandırma ile gelse bile yeter.

Son çıkan Nord 4'e bayıldım mesela :).

Önceden dediğim gibi Samsung'u TR piyasasında tutan en büyük etken yerel fiyatlandırma...
Yurt disinda ayni paraya cikan telefonlar bize 3-4x fiyattan geliyor, baska firmalar da su fiyatlandirma isine el atsa rahat tokat atacagini bi' sekilde anlayamadi.

Yurt disinda ayni paraya cikan telefonlar bize 3-4X fiyattan geliyor, baska firmalar da su fiyatlandirma isine el atsa rahat tokat atacagini bi' sekilde anlayamadi.

Aynen öyle, ben bile BBK grubuna umutsuz vaka olarak bakmayı bıraktım :D.

Bi'de çıkarılan cihaz sayısını azaltsalar mükemmel olacak.

UI işini halletmişler bile :).

Honor 90'in paneli fiyatinin hala en iyisi.

S21 FE ile yanyana ekran kıyası yaptım. Fark o kadar bariz ki, ikisi yanyana iken S21 FE'nin ekranı sararmış gibi görünüyor. Özellikle 90'da beyazlar tam beyaz, S21 FE'de beyazlar sarı bir tona kaçıyor. Renk ayarlarına gittim baktım her şey normaldi. Bu kadar fark olması şaşırtıcı.

İşin tuhaf yanı, ikisini karşılaştırmadığımda S21 FE'de gözüme her şey normal görünürken 90 ile yanyana koyunca büyüsünün bir anda bozulması oldu. Color accuracy konusunda muazzam cidden. S23 gibi modeller karşısında nasıl bir senaryo olacak merak etmedim değil.