Bütçe
15.000 TL

Wanhedaa 1

Uzman
Arkadaşlar, bütçe 15 bin. OLED olması durumunda alacağım IPS bir monitörden daha kaliteliyse ona göre değiştirebilirim. Şu an aklıma olan bir model var; KTC M276S.

200 Hz bir monitöre 15K vermeyin bence,

böyle bir monitör var, illa IPS alacağım diyorsanız. Ya da OLED olarak,

Başka yerlerde daha uyguna vardır belki ama ben gidip deneyebildiğim bir mağazası olduğu için ya Amazon ya da bu mağazayı tercih ediyorum.

OLED pahalı gelirse MSI IPS 1K daha pahalı ama çok daha kaliteli ve özellikleri KTC'den çok daha iyi. 15.500'e de satan yerler var ama pek güvenemediğim için o linkleri atmıyorum.

200 Hz bir monitöre 15K vermeyin bence,

böyle bir monitör var, illa IPS alacağım diyorsanız. Ya da OLED olarak,

Başka yerlerde daha uyguna vardır belki ama ben gidip deneyebildiğim bir mağazası olduğu için ya Amazon ya da bu mağazayı tercih ediyorum.
TCL modellere ne diyorsunuz hocam başka öneriniz var mı? 15 Bin TL altında

TCL modellere ne diyorsunuz hocam başka öneriniz var mı? 15 Bin TL altında

15 binin altında var tabii modeller, aralarında da net farklar sadece Hz'leri daha düşük. O da sizin kaç Hz monitör istiyor olmanızla alakalı. Ben teknik servisini bilmediğim markalara çok güvenmiyorum. Dell ve Asus kullandım yıllarca, hiçbir sorun yaşamadım teknik servislerinde. O yüzden önceliğimi onlardan yana kullanıyorum, sonra MSI gelir bende. TCL hiç kullanmadım ama bilemiyorum, ben o riske girmezdim şahsen. Bilindik marka alırdım.

Attığım siteden fiyat ve özellik seçerek aratabilirsin, her fiyatta ürün var. En azından bilgi sahibi olursun. Alabileceğin en iyi modeli almaya çalış. Ama ben direkt şu ürünü al demem, sadece örnek veriyorum. Sonra bir sorun çıkar, ölü piksel vs., üzülürüm.