15.000 TL bütçede Honor pad V9 ve Samsung S9 FE Plus arasında kaldım. Ders çalışmak dizi, film izlemek için alıyorum. Kalem gerekli bu bütçede hangi tablet alınır? (Normalde Honor alacaktım fakat kalem uçları satılmıyor, eskiyince kalem çöp olur diye düşündüm).

15.000 TL bütçede Honor pad V9 ve Samsung S9 FE Plus arasında kaldım. Ders çalışmak dizi, film izlemek için alıyorum. Kalem gerekli bu bütçede hangi tablet alınır? (normalde Honor alacaktım fakat kalem uçları satılmıyor, eskiyince kalem çöp olur diye düşündüm).

Yanına bir kalemle bütçeye uyan kesinlikle en iyi seçenek. İşlemci, ekran, mikrofon ve hoparlör olarak diğer 2 muadilden üstün Honor ise Google uygulamalarında sıkıntı yaşatabiliyor Samsung zaten rezalet bir işlemci ile geliyor.

Honor Pad 9 alabilirsiniz.
Yanına bir kalemle bütçeye uyan kesinlikle en iyi seçenek. İşlemci, ekran, mikrofon ve hoparlör olarak diğer 2 muadilden üstün Honor ise Google uygulamalarında sıkıntı yaşatabiliyor Samsung zaten rezalet bir işlemci ile geliyor.
Honor kullanmış biri olarak söylüyorum Google uygulamalarının hiçbirinde sıkıntı çıkmadı.

Honor pad 9 alabilirsiniz.

Honor kullanmış biri olarak söylüyorum Google uygulamalarının hiçbirinde sıkıntı çıkmadı.

Güncelde Honor kullanıyorum ve muadil cihazlara göre yavaş çalıştığını söylüyorum. Magic 6 Pro kullandım şu anda ise Magic 6 Ultimate kullanıyorum ve kesinlikle Xiaomi 13 Ultra'dan Google uygulamaları konusunda daha yavaş. Arka planda zaten çalışmıyor gibiler izinde veremiyorsun magicOS kısıtlayıcı.

Güncelde Honor kullanıyorum ve muadil cihazlara göre yavaş çalıştığını söylüyorum. Magic 6 Pro kullandım şu anda ise Magic 6 Ultimate kullanıyorum ve kesinlikle Xiaomi 13 Ultra'dan Google uygulamaları konusunda daha yavaş. Arka planda zaten çalışmıyor gibiler izinde veremiyorsun magicOS kısıtlayıcı.
Bana yavaş gelmedi de ama herkesin cihazında değişkenlik gösterebilir.