15.000 TL bütçeyle R5 7500F & 6600 XT sisteme yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stroler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 212
Bütçe
15.000 TL
Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz DDR5 Gaming Ram.

Bunlar var bende şuan.
İlerleyen zamanda RAM'leri değiştirin. Pek iyi bir model diyemem.

4 slot RAM, DDR5 6000MHz'de stabil değil. 5600 civarı ideal.
En iyisi, yazdığınız gibi 2x16.

Normal şartlarda muhtemelen hepimiz 9700X önerirdik, ancak konu sahibi daha çok FPS oyunları oynadığını belirtmiş. Bu sebeple 7800X3D daha mantıklı.

Aynı şekilde FPS oyunları için işlemci daha önemli olduğu için ekran kartı bir süre daha bekleyebilir.

9000 serisi her ne kadar iyi gözüküyor olsa bile ak kaşık değil. Aynı şekilde NVIDIA 50 seriside öyle.

Son düzenleme:

Haklısınız hocam. Profesyonel oyuncu değilse bana yine de X3D abartı geliyor biraz ya. 9700x de yeteri kadar işini görür, hatta OC'li 7500f de iş görür bence. Katılıyorum NVIDIA da fena çuvalladı bence 5000 serisinde. Yeni sürücüleri rezalet. 6600'ün XT olmayanını kullandım ben ve gerçekten stutterdan geçilmiyordu kart. Belki benim şansıma da olabilir bu. 7800X3D baya güçlü bir işlemci evet, CS için daha iyi olacaktır. Ben biraz kendim için de yorum yaptım benim hatam. X3D işlemcilerde yanlış hatırlamıyorsam PBO yapılmıyordu, Curve Optimizer yapılıyor mu bilmiyorum. Turbo mode ve Eco mode olarak kullanım sunuyorlardı sanırım. Ben biraz işlemciyle oynamayı da seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…