6 senedir Xiaomi Mi A1 kullanıyorum. Gayet severek kullandığım bir telefondu kendisi fakat artık çok eskidiği için yeni bir telefon almayı düşünüyorum yakın zamanda. Açılan konuları incelediğimde hep Realme GT2 vs. önerildiğini gördüm. Samsung A34, A54 vs. alabilirdim fakat hızlı şarjı yok ve kutudan adaptör çıkmıyor. Bu sebeple pek sıcak bakmıyorum Samsung'a ama kapıyı tamamen kapatmış değilim. Samsung A34 adaptörü ile falan 13000 civarına gelir diye düşünüyorum. Güçlü bir işlemcinin uzun ömürlülükte daha önemli olduğunu düşündüğüm için 2000 daha vermek çok mantıksız gelmiyor. Hemen hemen aynı idare eder derseniz düşebilirim A34'e de ama RAM'de 8'e düşüyor o zaman.
Aynı anda birden çok uygulama ve aralarında sorunsuzca geçiş yapabilme, batarya ömrü(YouTube'dan indirerek çok video izliyorum), yazılımı ve uzun süre kullanılabilir, sağlam olması önemli. Oyunlarda yüksek grafik takıntım yok, aynı şekilde kamera takıntım da yok. Şu anlık şu Honor 90 ve Realme GT2 arasında kaldığımı söyleyebilirim. İkisi de 15000 TL şu an fakat Honor 90'da 800 liralık kulaklık hediyesi var o yüzden Honor 90'ın kameraları biraz çirkin gelse de biraz ona da yanlamıyor değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
www.trendyol.com
Bir de telefonlarda taksit olmuyormuş galiba ama sonradan banka tarafından bölme işlemi yapılabiliyor mu?
Aynı anda birden çok uygulama ve aralarında sorunsuzca geçiş yapabilme, batarya ömrü(YouTube'dan indirerek çok video izliyorum), yazılımı ve uzun süre kullanılabilir, sağlam olması önemli. Oyunlarda yüksek grafik takıntım yok, aynı şekilde kamera takıntım da yok. Şu anlık şu Honor 90 ve Realme GT2 arasında kaldığımı söyleyebilirim. İkisi de 15000 TL şu an fakat Honor 90'da 800 liralık kulaklık hediyesi var o yüzden Honor 90'ın kameraları biraz çirkin gelse de biraz ona da yanlamıyor değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
realme GT 2 256 GB 12 GB RAM Beyaz Cep Telefonu - Fiyatı, Yorumları
realme GT 2 256 GB 12 GB RAM Beyaz Cep Telefonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.