Elma ısıran 54

Üstün
Yer
Cupertino
Merhabalar,

Eşime dizüstü PC alacağız. En fazla 15.000 TL olacak şekilde iyi bir PC önerirseniz sevinirim.

Oyun oynanmayacak.

Sıklıkla belge, makale, doküman işleri için kullanılacak.
Taşınabilirlik önemli, çok kalın bir bilgisayar istemiyoruz.
Sık sık taşınacağı için malzeme kalitesi de çok düşük olmasın.
İnternet ve multimedya amaçlı kullanılacağından dolayı ekranı mükemmel olmasa da idare eder kalitede olursa seviniriz.
Pil ömrü Windows PC'lerde kısa oluyor ancak en azından yaklaşık 4 saat şarja bağlı olmadan götürürse iyi olur.

Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Eğer genel olarak bu işlerin dışına çıkmayacak ve gerçekten güzel batarya ömrü istiyorsa ikinci el M1 MacBook Air'lara bakabilir. Çok ağır bir kullanımı yoksa sağlam bir model alınıp rahatça kullanılabilir. Bu bütçeye alıcağınız çoğu Windows laptop 1-2 seneye çöp olacak muhtemelen.

Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz Huawei marka laptoplara bakabilirsiniz. Malzeme kalitesi, incelik, tasarım ve ağırlık açısından fazlasıyla iyi. Pil ömrü olarak bu işlemler için 6,5-7 saate kadar kullanım sunuyorlar. Tam olarak ofis işleri için üretilmiş bir laptop diyebiliriz.

Eğer genel olarak bu işlerin dışına çıkmayacak ve gerçekten güzel batarya ömrü istiyorsa ikinci el M1 MacBook Air'lara bakabilir. Çok ağır bir kullanımı yoksa sağlam bir model alınıp rahatça kullanılabilir. Bu bütçeye alıcağınız çoğu Windows laptop 1-2 seneye çöp olacak muhtemelen.
Öneri için teşekkür ederim. Ben de kendisine bir MacBook Air alınması taraftarıydım ancak MacBook kullanmak istemedi kendisi. Başka herhangi bir Apple ürününe sahip değil. Çok ileri seviye kullanıcı da değil, dolayısıyla kendisi için alışkanlıklarını değiştirmenin zor olacağını düşünüyorum ben de. Bu sebeple bildiği yerden devam etsin, Windows kullansın dedik. Yoksa benden ala bir MacBook fanı yok bu forumda bilirsiniz. 😅

Merhabalar,

Eşime dizüstü PC alacağız. En fazla 15.000 TL olacak şekilde iyi bir PC önerirseniz sevinirim.

Oyun oynanmayacak.

İnternet ve multimedya amaçlı kullanılacağından dolayı ekranı mükemmel olmasa da idare eder kalitede olursa seviniriz.
Pil ömrü Windows PC'lerde kısa oluyor ancak en azından yaklaşık 4 saat şarja bağlı olmadan götürürse iyi olur.

Teşekkürler.
528 TL fazla verin, kafanız rahat olsun. Bu bütçede bundan iyisi yok:

Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz Huawei marka laptoplara bakabilirsiniz. Malzeme kalitesi, incelik, tasarım ve ağırlık açısından fazlasıyla iyi. Pil ömrü olarak bu işlemler için 6,5-7 saate kadar kullanım sunuyorlar. Tam olarak ofis işleri için üretilmiş bir laptop diyebiliriz.
Bir öneri alabilir miyim acaba?

Bir bakayım. Teşekkür ederim.

Merhabalar,

Oyun oynanmayacak.

Teşekkürler.