mete01 55
Üstün
iPhone SE 2020'den geçeli 2 hafta oldu. İyi ki geçmişim. Oyun haricinde çok daha iyi ve arayüz daha akıcı. Tüm düşük bütçeli arkadaşlara önerimdir.
A55 almayı düşünüyorum. Çok beğendim. Sizce nasıl?
S23 FE'yi düşünüyorum ama bütçe çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa muhtemelen S23 FE alacağım. Çıkmazsa A55.S23FE'ye çıkarsanız S23 FE alın ama bütçeniz ona yetiyorsa A55.
S23 FE'yi düşünüyorum ama bütçe çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa muhtemelen S23 FE alacağım. Çıkmazsa a55.
S23 FE'yi düşünüyorum ama bütçe çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa muhtemelen S23 FE alacağım. Çıkmazsa a55.
A55 o fiyatta alabileceğin en iyi telefonlardan.
S23 FE asla önermem, fiyatı güncel üretim döneminden daha pahalı şu anda, ve daha da önemlisi S24 FE ile arasında sadece 1500 fark var, o 1500 fark için de S23 FE'de kalmak tek kelimeyle saçmalık olur. O yüzden ya A55 kal, ya da sık kemeri S24 FE al.
Ama işte maalesef günümüz ortamında, optimizasyon ve uzun vade kullanıcı desteğinin önem kazandığı, sistem gereksinimlerinin de bir o kadar hızlı arttığı ve planlı eskitmenin olduğu bir yerde o işlemci farkı daha önemli oluyor, üstüne de uzun vade yazılım desteği konusunda Samsung'a daha çok güvenilebilir çünkü S24 serisinin yazılım destek sözü Nothing'in toplam varoluş süreinden daha uzunA55'in o fiyat bandında en iyi telefon olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Nothing Phone 2A var aynı fiyata. İşlemci olarak biraz zayıf ama batarya, şarj hızı, kamera açısından önde. Ekran olarak da aynı hemen hemen. Oyun oynanmıyorsa nothing Phone 2A çok daha iyi. Hem adaptif ekran yenileme özelliği ile hem akıcı hem de şarj koruyucu bir yaklaşım olacak.
S23FE ile S24FE hakkında dediklerinize ise katılıyorum. 1500 TL gibi bir fark varsa ve güvenli bir satıcı ise S23FE almak lüzumsuz.