Bu kasanın içindeki PSU'yu önerecektim ben de. Geçen hafta bir dükkan için 3 adet kasa toplamıştım ve 3 adet aldım bu PSU'dan f/p olduğu için, kasalarda bunu kullandım. Zaten kaliteli olduğu için öneriliyor da kutu içeriği ve görünüş olarak da gerçekten baya kaliteli duruyor. Kablo sayısı falan da gereğinden fazla bile denebilir. Direkt olarak kasa PSU kombinasyon bunu tercih edebilirsiniz, çok güzel olur.Ekran kartını 6800 alırsanız kasa bunu alın.
6700XT alırsanız diğerini alın.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu kasanın içindeki PSU'yu önerecektim ben de. Geçen hafta bir dükkan için 3 adet kasa toplamıştım ve 3 adet aldım bu PSU'dan F/P olduğu için, kasalarda bunu kullandım. Zaten kaliteli olduğu için öneriliyor da kutu içeriği ve görünüş olarak da gerçekten bayağı kaliteli duruyor. Kablo sayısı falan da gereğinden fazla bile denebilir. Direkt olarak kasa PSU kombinasyon bunu tercih edebilirsiniz, çok güzel olur.
Düşük bütçede alternatif çok yok, F/P olarak tercih edilebilir bir PSU, üzeceğini zannetmiyorum.
Keremefe_1
Uzman
bu da sizce yeterlimidir. aynı psu markası fakat 600 wattBu PSU ile 6700XT ötesine gitmez, içindeki PSU'nun da ne olduğu belli değil.
En kötü şunu alın.
Bu da sizce yeterli midir? Aynı PSU markası fakat 600 watt
6700XT'ye kadar bu yeter, 6800 ve üzerine çıkacaksanız 700 olanı alın.
Keremefe_1
Uzman
o zaman soğutucuyu 600-700 tl bandında alacağım6700XT'ye kadar bu yeter, 6800 ve üzerine çıkacaksanız 700 olanı alın.
Olayı açıklayım size 600W olanda bir tane PCI-e kablosu var, 700 olanda 2 tane var, 6700XT'ye tek kablo yetiyor, 6800 ve üzeri karta yetmeyebilir, çift kablo daha güvenli olur, alacağınız ekran kartına göre seçim yapacaksınız.
Keremefe_1
Uzman
tamamdır o zaman alacağım zaman bakacağımOlayı açıklayım size 600W olanda bir tane PCI-e kablosu var, 700 olanda 2 tane var, 6700XT'ye tek kablo yetiyor, 6800 ve üzeri karta yetmeyebilir, çift kablo daha güvenli olur, alacağınız ekran kartına göre seçim yapacaksınız.