kefencimusto

Uzman
Herkese iyi forumlar. Kardeşim için 15 bin TL bandında telefon arıyorum. Kendim biraz baktım da fiyatlar çok artmış Samsung ve Honor'ların. Kamerası iyi olsun ve oyun da açabilsin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CMF Phone 1 ve Realme 12+ var bu butcede.

Galaxy A26'da var bu butcede. Ama sensoru JN1 oldugu icin tavsiye etmem. Kamera konusunda uzer.

NFC sartsa Realme 12+ almaniz daha mantikli hocam.

CMF Phone 1 ve Realme 12+ var bu butcede.

Galaxy A26'da var bu butcede. Ama sensoru JN1 oldugu icin tavsiye etmem. Kamera konusunda uzer.

NFC sartsa Realme 12+ almaniz daha mantikli hocam.

Realme önermezdim bu bütçede. Yazılım üzer, çok da kaliteli değil. Tabii diğerleri de çok kaliteli değil ama bu daha kalitesiz. Sadece donanım için almazdım.
2. elde NP1/A36 bakardım, ikinci el sorun değilse.
Sıfır olarak A26'ya ek olarak GM 26 Pro'ya da bakılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Realme önermezdim bu bütçede. Yazılım üzer, çok da kaliteli değil. Tabii diğerleri de çok kaliteli değil ama bu daha kalitesiz. Sadece donanım için almazdım.
2. elde NP1/A36 bakardım, ikinci el sorun değilse.
Sıfır olarak A26'ya ek olarak GM 26 Pro'ya da bakılabilir.
GM 26 Pro'da alinabilir elbette. Sensoru iyi. Ama IMG GPU var iste... Sirf bu yuzden soguyorum cihazdan.

2. el imkani varsa ve sadece kameraya onem verilecekse S22 alinabilir bence.

SoT durumu berbat ve termal acidan kotu bir cihaz. Ama kamera konusunda gayet iyi. ISP tarafi zaten guclu.

NP 1'in paneli sorunlu ya. Yine de temizi bulunursa bakilabilir.

GM 26 Pro'da alinabilir elbette. Sensoru iyi. Ama ımg GPU var iste... Sirf bu yuzden soguyorum cihazdan.

2. el imkani varsa ve sadece kameraya onem verilecekse S22 alinabilir bence.

Sot durumu berbat ve termal acidan kotu bir cihaz. Ama kamera konusunda gayet iyi. ISP tarafi zaten guclu.

Np 1'in paneli sorunlu ya. Yine de temizi bulunursa bakilabilir.

Ben olsam 2.elde A36, belki zorlayıp A37/A56 bakmaya çalışırdım. S22'ye asla bulaşmazdım.
Yani NP1 paneli çok iyi olmasa da idare eder bana kalsa.