Bütçe
15.000 TL
5

5124

Ziyaretçi
Selam. 15.000 TL'ye Bilkom garantili PS5 Digital Sürüm bulduk, Bakırköy'de bir mağazada. Hafta sonu almayı planlıyorum. Aslında 15.000 TL ile 22.000 TL arası değişiyormuş. Şu an elinde yokmuş ancak hafta sonu geleceğini söyledi. Sizce bu fiyata alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?

Selam. 15.000 TL'ye Bilkom garantili PS5 Digital Sürüm bulduk, Bakırköy'de bir mağazada. Hafta sonu almayı planlıyorum. Aslında 15.000 TL ile 22.000 TL arası değişiyormuş. Şu an elinde yokmuş ancak hafta sonu geleceğini söyledi. Sizce bu fiyata alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Seri numarasını kontrol edin öncelikle.

20250924_212312.webp

Eğer CFI 10 ile başlıyorsa almanızı önermem. O seride soğutucu sıvı akma problemi mevcuttu.

Kol içinden çıkıyor demişsiniz. PS5'in SN, CFI 10 ile başlamıyorsa en kötü Gen 2 DualSense çıkar zaten.

Seri numarasını kontrol edin öncelikle.

Eğer CFI 10 ile başlıyorsa almanızı önermem. O seride soğutucu sıvı akma problemi mevcuttu.

Kol içinden çıkıyor demişsiniz. PS5'in SN, CFI 10 ile başlamıyorsa en kötü Gen 2 DualSense çıkar zaten.

Fotoğrafını çektim hocam teşekkür ederim, kontrol edeceğim. Bende tam net bilmiyorum, yarın gidip detaylı konuşacağım. Bu gittiğim yer hem tamir falan da yapıyor. Mağaza değil aslında esnaf diyebilirim konsoloyun gibi.

Fotoğrafını çektim hocam teşekkür ederim, kontrol edeceğim. Bende tam net bilmiyorum, yarın gidip detaylı konuşacağım. Bu gittiğim yer hem tamir falan da yapıyor.
Soğutucu sıvı akması kolay bir sorun değil maalesef.

Fat kasanın ilk global paketinde bu sorun mevcuttu. Sony güzel bir kullanıcı tokatı yedikten sonra akıllandı ve hızlı bir yenileme yaptı.

Derslerini almış olacaklar ki ne yenilenen Fat kasalarda ne de Slim ve Pro'da bu sorun fabrikasyon kaynaklı tekrarlamadı.