Ekosistem tabletlerde önemli. İnanın çok kullanışlı. Ona göre de önermek çok daha iyi oluyor. Son zamanlarda abarttım bende farkındayım.Kanka ben seni diğer konularda da gördüm. Sen bence bu ekosistem olayını çok takıyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
Pabola
Uzman
Hâlâ memnun musunuz hocam? Şu an satışta yok geldiği gibi almayı düşünüyorum.Tableti dünden beri kullanıyorum. İlk izlenimlerime göre tablet çok güzel. Birkaç hafta sonra tablet ve yanında olan klavye mouse için forumda konu açacağım.
Leviathan
Başarılı
Yaklaşık 1 aydan fazla oldu ben alalı çok memnunumHâlâ memnun musunuz hocam? Şu an satışta yok geldiği gibi almayı düşünüyorum.
Pabola
Uzman
Satıştan kaldırıp duruyorlar tekrar satışa konulsa alacağım.Yaklaşık 1 aydan fazla oldu ben alalı çok memnunum
Hocam tablet kaç saatte şarj oluyor? @Leviathan,Yaklaşık 1 aydan fazla oldu ben alalı çok memnunum
Son düzenleme:
Leviathan
Başarılı
Valla hocam ben tableti sadece okul ve müzik için kullandığım için 3-4 gün gidiyor sadece aklıma geldiğinde şarj ediyorum hiç bakmıyorum bile şarj etti mi etmedi mi diye. ama 2.5 saatten fazla sürmüyordur diye düşünüyorum ya da en fazla 3 saat falan.Satıştan kaldırıp duruyorlar tekrar satışa konulsa alacağım.
Hocam tablet kaç saatte şarj oluyor? @Leviathan,