1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, üniversite dönemi yaklaştığı için güzel bir laptop almak istiyorum. Bütçem başlıktaki gibi 15-30K arası ama sizden 10K, 20K civarı ve maksimum 30K olacak şekilde 3 ayrı laptop önermenizi istiyorum.

Ayrıca GTX 1080 bir bilgisayarım olduğu için ana amacım oyun olmayacak, aradığım şeyler kaliteli bir panel ve oluyorsa kesinlikle OLED.
Uzak bir yere gittiğimde CS2 gibi oyunları en azından 60 FPS oynarsa güzel olur.

Kesinlikle aradığım şeyler;

Kaliteli bir ekran (OLED var ise öncelik)
Bütçesinde iyi bir işlemci
Soğutması iyi olmalı
İnce ve sessiz olmalı (Kalın istemiyorum)
Batarya konusunda iyi olmalı

Olsa da olur olmasa da dediğim şeyler;

Oyun performansı iyi olsun
USB girişi 2’den fazla olsun
Windows 11 lisansı direkt olarak bulunsun

Olsa da olur olmasa da kısmını dikkate almayabilirsiniz ancak olsa daha iyi olur, kesinlikle aramıyorum.

Merhaba, üniversite dönemi yaklaştığı için güzel bir laptop almak istiyorum. Bütçem başlıktaki gibi 15-30k arası ama sizden 10k, 20k civarı ve maksimum 30k olacak şekilde 3 ayrı laptop önermenizi istiyorum.

Ayrıca GTX 1080 bir bilgisayarım olduğu için ana amacım oyun olmayacak, aradığım şeyler kaliteli bir panel ve oluyorsa kesinlikle OLED.
Uzak bir yere gittiğimde CS2 gibi oyunları en azından 60 FPS oynarsa güzel olur.

kesinlikle aradığım şeyler;

Kaliteli bir ekran (OLED var ise öncelik)
Bütçesinde iyi bir işlemci.
Soğutması iyi olmalı.
İnce ve sessiz olmalı (kalın istemiyorum)
Batarya konusunda iyi olmalı.

olsa da olur olmasa da dediğim şeyler;

Oyun performansı iyi olsun.
USB girişi 2'den fazla olsun.
Windows 11 lisansı direkt olarak bulunsun.

Olsa da olur olmasa da kısmını dikkate almayabilirsiniz ancak olsa daha iyi olur, kesinlikle aramıyorum.

Bir önerim var fakat yurt dışından getirilmiş bir şekilde Hepsiburada'da satılıyor. Bir de klavye İngilizce ama iyi bir bilgisayar ve dediğiniz şeyler de var. Yapay zeka da var içinde güvenilir değil derseniz de bir tanıdığıma önerdim aldı ve memnun.

Link atmamı ister misiniz?

Bir önerim var fakat yurt dışından getirilmiş bir şekilde Hepsiburada'da satılıyor. Bir de klavye İngilizce ama iyi bir bilgisayar ve dediğiniz şeyler de var. Yapay zeka da var içinde güvenilir değil derseniz de bir tanıdığıma önerdim aldı ve memnun.
Olur hocam. Kardeşimin kullandığı Asus Vivobook Go 14/15’i de yurtdışı olarak almıştık ancak panel kalitesini gerçekten hiç beğenemedim, çok kötü.

Atın isterseniz.

Teknosa'dan atıyorum çünkü daha ucuz Asus Zenbook 14 OLED Q415MA-U5512 Ultra 5 125H 14

Bu da ASUS ama OLED. Bir de dokunmatik.

Tek sıkıntısı Intel Arc olması.
16 GB modelleri bakmak önemli çünkü yükseltilebilirlik yok ve Windows cihazlarda 8 GB çok kötü.
OLED panelli modeller biraz daha üst bütçede başlar. 45K falan olursa öneri yaparım en düşük Matebook 14 var o da 37K'dan başlıyor.20-30K arası iyi model olduğunu da görmedim bütçeye değecek bir şey yok gibi gözüküyor gördüğüm kadarıyla.

Hocam olmadığına emin misiniz ya? Gerçekten OLED fiyatı bu denli etkiliyor mu? Matebook 16 gördüm OLED ekran sanırım ama bir türlü emin olamadım, i5 12. Nesil 26K civarında 16 GB 512’lik modeli var.

Bunun gibi Vivobook go 14/15 modeli bizde var ancak malzeme kalitesi ve ekranını hiç beğenemedim.
Ekran özellikle yanlardan gerçekten çok kötü. Işık sızmaları deli gibi gözüküyor.