15-30K aralığında laptop önerisi

Attığınız ekranından dolayı pek ilgimi çekmedi hocam.

Nasıl yani ekran kalitesi olarak mı çerçeve olarak mı? Ekran kalitesi çok iyi ama çerçevesi biraz fazla.
Attığınızın benzer modeli bizde var ekranını hiç beğenmedim.

Attığınızın benzer modeli bizde var ekranını hiç beğenmedim.

Benzer model olamaz ASUS Vivobook gibi değil bu üst modellerinden. Vivobook gibi değil ekranı daha iyi iki kat. Her türlü daha iyi.

Benzer model olamaz ASUS Vivobook gibi değil bu üst modellerinden. Vivobook gibi değil ekranı daha iyi iki kat. Her türlü daha iyi.
Ben Ruindry hocamın attığı laptop’u siz atmışsınız diye hatırlamıştım, zenbook’lar hakkında boşta pil tükettiğini falan söylüyorlar doğru mu? Hatta videosu mevcut;

Ben ruindry hocamın attığı laptopu siz atmışsınız diye hatırlamıştım, Zenbook'lar hakkında boşta pil tükettiğini falan söylüyorlar doğru mu? Hatta videosu mevcut;

Benim attığım modeli dayım kullanıyor şu anda gayet memnun hatta bu videodan hatırlayıp sordum bataryası nasıl diye. Bana çok kullanmadığı zaman 1 gün gittiğini söyledi. Hem o problem BIOS güncellemesi ile çözüleli çok oldu.

Hocam son durum nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…