Attığınız ekranından dolayı pek ilgimi çekmedi hocam.Benim attığım normalde daha iyi ama şu konuda kötü RAM yoksa bu bilgisayardan 2 kat daha iyi. Ekran, işlemci, ekran kartı, lisans anahtarı gibi.
Yapay zeka almayacak olsa zaten bende bu bilgisayarı atacaktım. Ama benim attığım yapay zeka destekli.
Detaylar
Kim cevapladı?Attığınız ekranından dolayı pek ilgimi çekmedi hocam.
Nasıl yani ekran kalitesi olarak mı çerçeve olarak mı? Ekran kalitesi çok iyi ama çerçevesi biraz fazla.
Attığınızın benzer modeli bizde var ekranını hiç beğenmedim.Nasıl yani ekran kalitesi olarak mı çerçeve olarak mı? Ekran kalitesi çok iyi ama çerçevesi biraz fazla.
Attığınızın benzer modeli bizde var ekranını hiç beğenmedim.
Benzer model olamaz ASUS Vivobook gibi değil bu üst modellerinden. Vivobook gibi değil ekranı daha iyi iki kat. Her türlü daha iyi.
Ben Ruindry hocamın attığı laptop’u siz atmışsınız diye hatırlamıştım, zenbook’lar hakkında boşta pil tükettiğini falan söylüyorlar doğru mu? Hatta videosu mevcut;Benzer model olamaz ASUS Vivobook gibi değil bu üst modellerinden. Vivobook gibi değil ekranı daha iyi iki kat. Her türlü daha iyi.
Ben ruindry hocamın attığı laptopu siz atmışsınız diye hatırlamıştım, Zenbook'lar hakkında boşta pil tükettiğini falan söylüyorlar doğru mu? Hatta videosu mevcut;
Benim attığım modeli dayım kullanıyor şu anda gayet memnun hatta bu videodan hatırlayıp sordum bataryası nasıl diye. Bana çok kullanmadığı zaman 1 gün gittiğini söyledi. Hem o problem BIOS güncellemesi ile çözüleli çok oldu.
Merhaba, üniversite dönemi yaklaştığı için güzel bir laptop almak istiyorum. Bütçem başlıktaki gibi 15-30k arası ama sizden 10k, 20k civarı ve maksimum 30k olacak şekilde 3 ayrı laptop önermenizi istiyorum.
Ayrıca GTX 1080 bir bilgisayarım olduğu için ana amacım oyun olmayacak, aradığım şeyler kaliteli bir panel ve oluyorsa kesinlikle OLED.
Uzak bir yere gittiğimde CS2 gibi oyunları en azından 60 FPS oynarsa güzel olur.
kesinlikle aradığım şeyler;
Kaliteli bir ekran (OLED var ise öncelik)
Bütçesinde iyi bir işlemci.
Soğutması iyi olmalı.
İnce ve sessiz olmalı (kalın istemiyorum)
Batarya konusunda iyi olmalı.
olsa da olur olmasa da dediğim şeyler;
Oyun performansı iyi olsun.
USB girişi 2'den fazla olsun.
Windows 11 lisansı direkt olarak bulunsun.
Olsa da olur olmasa da kısmını dikkate almayabilirsiniz ancak olsa daha iyi olur, kesinlikle aramıyorum.
Hocam son durum nedir?
Son düzenleme:
Kararsızlık.
İkisinden birini alsanız keşke onu alsaydım döngüsü var bir de.
Hala kararsız mısınız? Eğer bir sorunuz varsa sorabilirsiniz ASUS olan için. Bilgisayar şu anda yanımda.
Son düzenleme: