Merhaba. Steam'e 25 dolar attım ve 15 dolarına RDR2 veya CS2 seçkin alacağım. RDR 2 alırsam sırf online modu için para vermiş olacağım, CS seçkin alırsam belki oyuna başlayıp aktif şekilde oynayabilirim diye düşünüyorum ama rastgele takımlarla oynamak kanser eder diyorlar. RDR'nin story modunu paylaşımlı hesaptan oynamaya yeni başladım ve sarıyor gibi. CS oynamayı da seviyorum ama yanımda arkadaş yokken hiç girmiyorum. İkisini de boş ver deyip farklı bir online/hikayeli oyun da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyunlara ilgiliysen CS2'de seçkin almanı öneririm, zaten birkaç haftada o verdiğin paranın 2-3 katını, hatta şanslıysan 5 katını bile kazanırsın sandıklardan.
Bu sandık sistemi nasıl oluyor? Belirli bir günde mi veriliyor yoksa rastgele bir maçın sonunda mı geliyor? Çok oynamam gerekiyor mu?

Merhaba. Steam'e 25 dolar attım ve 15 dolarına RDR2 veya CS2 seçkin alacağım. RDR 2 alırsam sırf online modu için para vermiş olacağım, CS seçkin alırsam belki oyuna başlayıp aktif şekilde oynayabilirim diye düşünüyorum ama rastgele takımlarla oynamak kanser eder diyorlar. RDR'nin story modunu paylaşımlı hesaptan oynamaya yeni başladım ve sarıyor gibi. CS oynamayı da seviyorum ama yanımda arkadaş yokken hiç girmiyorum. İkisini de boş ver deyip farklı bir online/hikayeli oyun da önerebilirsiniz.

RDR 2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sandık sistemi nasıl oluyor? Belirli bir günde mi veriliyor yoksa rastgele bir maçın sonunda mı geliyor? Çok oynamam gerekiyor mu?
Her hafta 1 kere level atladığınızda alıyorsunuz.
Level atlamak zor değil 2-3 dereceli maça atlıyorsunuz.
Kasa ve silah düşüyor genelde 2 ay içinde fiyatını çıkarıyor şanslıysanız 40-50 dolarlık şeyler de düşüyor.

Her hafta 1 kere level atladığınızda alıyorsunuz.
Level atlamak zor değil 2-3 dereceli maça atlıyorsunuz.
Kasa ve silah düşüyor genelde 2 ay içinde fiyatını çıkarıyor şanslıysanız 40-50 dolarlık şeyler de düşüyor.
Her salı resetlendiğini de ekleyelim. Bazıları kasa düşürdükten sonra 1 hafta geçmesi gerektiğini sanıyor. Örneğin, pazartesi günü sandığı düşürdü diyelim, yine de salı günü o sistem sıfırlanıyor ve ertesi gün tekrar sandık düşürebiliyor.

Ben hiç görmedim öyle bir şey.

Bana üst üste 2 defa Dust 2 skini olan amber fade düşmüştü.