Bütçe
15$

tech_tr 54

Başarılı
ETS 2 hariç hiç oyunum yok. 15 dolara CS2 Seçkin Durumu Yükseltmesi'ni almayı düşünüyorum (box satma olayı için). Sizce mantıklı mı? Yoksa başka bir oyun almamı mı önerirsiniz? Ve oyun öneriniz nedir?

Bu arada $15 bana 400TL indirimli olarak gelecek. Yani $15 bana 650TL yerine 250TL'ye gelmiş olacak.

ETS 2 hariç hiç oyunum yok. 15 dolara CS2 seçkin durumu yükseltmesi'ni almayı düşünüyorum (box satma olayı için). Sizce mantıklı mı? Yoksa başka bir oyun almamı mı önerirsiniz? Ve oyun öneriniz nedir?

Bu arada $15 bana 400TL indirimli olarak gelecek. Yani $15 bana 650TL yerine 250TL'ye gelmiş olacak.

CS2'yi box satmak için alırsanız pişman olursunuz hocam. Ben olsam yapmazdım.

CS2 Seçkin önermem, bağımlısı falan olursunuz aman kalsın. Ben pişmanım şahsen verdiğim paraya. Çok oynuyorsanız belki.

Bence Steam için indirim bekleyin derim, çoğu oyun şu an fazlasıyla pahalı. Fiyatı göz önünde bulundurmadan Mafia serisi, Far Cry, GTA serisi, Outlast serisi önerebilirim. ETS 2 dışında oyun oynamadıysanız çok fazla alternatifiniz mevcut.

Ben olsam hikayeli oyunlardan başlar bitire, bitire ilerlerdim.

Şu oyunu çok söyleyen oldu bir oturuşta 3 5 saatimi yiyecek bir oyun mu acaba?

1768303915060.webp

Bu tek bir hesabım, gerisini siz düşünün. Yani evet, öğrenmeye açıksanız oyun sizi esiri edecek.