12 yaşında almışlığım var.

Telefon numarası annemin. Sipariş alacak kısmına kendi adımı yazarsam sizce sorun çıkar mı zaten kurallarda 15 yaş üzeri satın alım yapabilir yazıyor. Çünkü annem çalışıyor ve PTT'den alacak vaktimiz yok. İmzayı benim atmam lazım.
Sorun çıkabilir hocam annenize kod gelirse ben alırken numaraya kod gidiyodu söylüyordum bazen.

Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Amazon'da hala o eski kutular yok değil mi? Çünkü Amazon kutusu almak daha bir hoş olur da kutu hepsiburadaki gibi yazısız ve standartsa boş verin. Kaldırdılar herhalde 3 5 ay önce.

Yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Amazon'da hala o eski kutular yok değil mi? Çünkü Amazon kutusu almak daha bir hoş olur da kutu hepsiburadaki gibi yazısız ve standartsa boş verin. Kaldırdılar herhalde 3 5 ay önce.
Ben fark etmedim öyle bir şey. Büyüklükleri değişiyor sadece pakete göre.

Hepsiburada'nın kutuları yazılı hocam, Hepsiburada logosu var üstünde.

Büyüklüğe göre değişiyor Amazon kutuları ve zarfları.

1718309307438.webp

Küçük bir şeyleri genellikle buna koyuyorlar. Büyük şeyleri ise şu tarz kutulara:

1718309369766.webp

Satıcının Amazon olması bence çok fark eder, bir şeyi Amazon.com.tr satıyorsa asla Hepsiburada'dan almam. Aynı güveni veremiyor.