Bunu kafadan çıkar, İngilizce hakkında açtığın konuyu hatırlıyorum bu işi yapma konusunda yeterli değilsin. Öyle kolay değil bu olay bildiğim için söylüyorum. Bu yaşta yapabileceğin ve para kazanabileceğin çeşitli sektörleri ve işleri söylüyorum, evden yapabileceğin.
Oyun geliştirme; Indie oyun geliştirmeye başlayabilirsin, özellikle mobil sektöre çeşitli oyunlar geliştirip çeşitli reklam stratejileri ile para kazanmaya başlayabilirsin. Aynı şeyi bilgisayar oyunları için de yapabilirsin ama bu mobil sektör gibi reklam üzerinden değil oyunun kendisi üzerinden olur.
Web tasarım öğrenmeye başlayıp tasarım satmayı deneyebilirsin. Bunun için bir sürü site var. Ayrıca Bionluk gibi yerlerden de iş alabilirsin.
İlgi çekici, korku, gizem, ezoterik, tarihi YouTube videoları veya Shorts'lar hazırlayıp para kazanabilirsin.
Yukarıda saydığım yöntemlerden herhangi biri hem okuyup hem de yapabileceğin türden işler. Hepsinin kariyere dönüşme şansı da var. Oyun geliştirirsin ileride full-time bir oyun geliştiricisi olursun. Web tasarım öğrenirsin ileride yapay zekadan çok zarar görmezse tasarımcı olursun. Youtube konusunda insanların çok ilgisini çeken kategoriler bunlar. Yani o da tam zamanlı bir işe dönüşebilir.