İngilizcem iyi ama üst düzey değil. Freelance olarak çevirmenlik yapmak mantıklı mı? Veya giysi baskısı falan yapmayı planlıyorum. Ne yapmalıyım? Üniversite sınavı değişeceği içinde mesleğe nakil deneyeceğim. Normalde dil istiyordum bölüm olarak vb.

Dostum söyleyeceklerimi bir abi tavsiyesi olarak al. Aynı yaşlarda aynı şeyleri kovalıyordum. Çok para lazım şunu alacağım bunu alacağım diye. Bunları kafana takmana hiç gerek yok. Adam gibi okulunu oku. Zaman gelince para sana gelecek zaten.

Dostum söyleyeceklerimi bir abi tavsiyesi olarak al. Aynı yaşlarda aynı şeyleri kovalıyordum. Çok para lazım şunu alacağım bunu alacağım diye. Bunları kafana takmana hiç gerek yok. Adam gibi okulunu oku. Zaman gelince para sana gelecek zaten.
İyi diyorsunuz da giysi tasarımı falan da yapmak güzel ve mantıklı geldi. Zaten üniversite sınavı değişeceğim için istediğim şeyi yapıp yapamıyacağımdan emin değilim. Mesleğe geçmeyi düşünmeye başladım gene kafam allak bullak artık.

İyi diyorsunuz da giysi tasarımı falan da yapmak güzel ve mantıklı geldi. Zaten üniversite sınavı değişeceğim için istediğim şeyi yapıp yapamıyacağımdan emin değilim. Mesleğe geçmeyi düşünmeye başladım gene kafam allak bullak artık.

Değişecekse değişecek her türlü karşılaşacaktın bu durumla. Boş ver. Harçlığın varsa arada kenara ayır yatırım yap. Gerisine gerek yok.

Parası olsa zamanı olmayacak çocuğun, en azından reşit olmadan istediğini alsa daha mantıklı olacaktır.

Onun için aileden varlıklı olmak gerek. Hem okul okuyup hem para kazanmak için bir şeyi feda etmek gerekir.

Oda doğru, hayat zor maalesef. Ben 8 senedir okula gidemiyorum yine de bir şey başaramadım. İşe başlayamadım. Bazı insanların kaderinde direkt böyle olmak var sanırım.