PC al sat yaparak 100 binden fazla kazancım oldu, öyle bir şey deneyebilirsin.

Eski ama işe yarar bir PC'yi ölü fiyatına alıp temizleyip belki minik birkaç upgrade'cik yaparak daha iyi bir fiyata satarsan güzel para kazanabilirsin.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Benim mevcut sistemi bile satamıyorum. Zor iş ya. Benimkini alsanıza 🫡

PC al sat yaparak 100 binden fazla kazancım oldu, öyle bir şey deneyebilirsin.

Eski ama işe yarar bir PC'yi ölü fiyatına alıp temizleyip belki minik birkaç upgrade'cik yaparak daha iyi bir fiyata satarsan güzel para kazanabilirsin.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Ailem kızar ona.

Benim mevcut sistemi bile satamıyorum. Zor iş ya. Benimkini alsanıza 🫡
İşi bırakmasam ciddi söylüyorum hemen alırdım hocam :D

Konudan alakasız ama sistem neydi bu arada sormamda sakınca yoktur umarım (moderatörler açısından).

Hocam helal gelir elde edeceğiniz böyle bir iş için neden kızsınlar ki? Belki konuşabilirsiniz çünkü para kazanmak istiyorsanız böyle şeyler lazım. 15 yaşında zaten bir işyerine girmen pek olası değil.

İşi bırakmasam ciddi söylüyorum hemen alırdım hocam :D

Konudan alakasız ama sistem neydi bu arada sormamda sakınca yoktur umarım (moderatörler açısından).

Hocam helal gelir elde edeceğiniz böyle bir iş için neden kızsınlar ki? Belki konuşabilirsiniz çünkü para kazanmak istiyorsanız böyle şeyler lazım. 15 yaşında zaten bir işyerine girmen pek olası değil.
Babama zarzor aldırdım o yüzden. Bir de dava falan ederlerse sorun çıkarsa bilgisayardan. Çok karamsar düşünüyorlar o şekilde.

Bir de dava falan ederlerse sorun çıkarsa bilgisayardan.
Sorun çıkarsa zaten 3 seçenek sunarsın, istersen paranı iade edeyim PC'yi alayım, ya da bana ver onarımını yapıp geri vereyim diyeceksin hocam. Sonuçta ikinci el teknolojik ürün sıkıntı çıkması dava sebebi değil, sıkıntı çıktığı halde satıcının duyarsız kalması sıkıntı.

Babama zar zor aldırdım o yüzden. Bir de dava falan ederlerse sorun çıkarsa bilgisayardan. Çok karamsar düşünüyorlar o şekilde.

Bu tarz düşünce tarzlarından nasıl çıkacak bu aileler? Çocukların hayatını kısıtlanmaktan olası iş fırsatlarını kaçırmaktan başka bir işe yaradığı yok.

Sorun çıkarsa zaten 3 seçenek sunarsın, istersen paranı iade edeyim PC'yi alayım, ya da bana ver onarımını yapıp geri vereyim diyeceksin hocam. Sonuçta ikinci el teknolojik ürün sıkıntı çıkması dava sebebi değil, sıkıntı çıktığı halde satıcının duyarsız kalması sıkıntı.
Bi mouse mousepad almak için para lazım. Eğer devam ettirirsem seversem de arada giyim içinde harcarım. Ama sizin fikrinize sıcak yaklaşmaz ailem. Teşekkürler gene de.