O sektörde çok çakal var, eksik veriyor, tam vermiyor, aşırı geç vermiyor ve bazen de hiç vermiyor. Sigortasız hiç bulaşmamak gerekir.

Benim kuzen vardi 1 hafta calisti kocaman lokanta Mersin'de dayim gitti aldi parasini yoksa vermiyorlardi bayağı agir konusmusta almis kuzenim bir dahs ozel sektorde calismadi ondan sonra. Çocuktu o zaman ama travma oldu onda. Bende de keza oyle. Sony teknik servisinde calsiiyordum hakkimi yediler fazlasiyla bir dahs ozel sektor vs. bulasmadim. Kendi isimi kurmak icin cabaliyorum soyle bir 500 bin lira biriktirsem telefon servisi acacağım yanina bilgisayarci ve aksesuar. Ama iste anadan babadan bir şey yoksa zor olmuyor. Hiç yoklugun icinde kaldim. Bugün Ankara etlik sehir hastanesinin taseron firmasini aradim mutfakla ilgili ismis dedim en az 35 bin falan verirse giderim, dedikleri sartlari duysaniz hiç utanmada yok. Asgari ucret + prim, primin ne oldu belli degil sabit iste prim nasıl ilerliyor bilemiyorum fakat sonrasinda ise 24 saat calisip 1 gun izinmis bu mantiga gore gunluk 12 saat calismami bekliyor reziller. Boyle korkunc bir donemin icerisine girdik ne olacak birkaç yil sonra bunu gorecegiz hep birlikte. Allah hayir etsin diyecek bir şeyim yok. Bende cok gururlu birisiyim asla kendimi kullandirmak istemiyorum.