150.000 TL bütçe ile sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
150000
Tekrar teşekkürler. Bir gelsin parçalar yavaş yavaş çözeceğim

Ram konusunda da anakartın sitesinden baktım benimkiler SK hynix A gözüküyordu. O sebeple aldım. Umarım doğrudur.
A ise güzel. HWiNFO'dan da bakarsın, en iyisi A overclock için ve alt zamanlar için. 1.4v 6000 CL30 için fazla vermişler ama A-Die için. Corsair garip bir firma. 1.4'te çoğu kit CL28 yapar aslında. 1.43v falan verip CL28 bile deneyebilirsin, 6000 üstüne çıkmadıkça çok problem olmaz. 6200-6400 zor biraz bilmeyen adama stabilite için.

Sadece rekabetçi oyunlar için 150 bin TL'lik bir sistem toplamak tamamen para israfı gibi geldi yalan olmasın. Bu tarz bir sistem AAA oyunları 4K çözünürlükte açmak için olur aslında. Bunun çok daha az fiyatına zaten oynadığınız oyunları açacak sistemler var istediğiniz ayarlarda.

Evet, tabii ki haklısın. Bunun bilincinde olarak topladım. Normalde böyle bir sisteme gerek yok. Alabiliyorken neden almayayım mottosuyla buralara çıktım. Kim bilir, belki single player kafasına girerim biraz yaşlanınca

Kesinlikle girmelisiniz hayatınız değişir, paranız varsa neden olmasın? Alırken en iyisini almak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…