Xoulth
Uzman
Birkaç parçayı şöyle değiştirebilirsiniz.
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.745,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakartı MSI tercih etmeyin Gigabyte'ya da ASUS anakartlara yönelin, MSI tarfında BIOS sorunları var, sistemi boot etmeme, BIOS ayarlarını kendi kendine sıfırlama, RAM'ler için Tweak ayarları kabul etmeme gibi sorunlar var. @ggbye
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 : Amazon.com.tr
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Aynı anakartın beyazı da var. Bir tık daha uygun fiyatı.
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,903484164.html
- Her şeyden önce taksitli seçenekler benim için çok daha uygun oluyor.
- Aslında anakart en çok ikileme düştüğüm nokta oldu. X870 serilerine de gözüm kayıyor, X870e aorous Pro ıce modeli vardı sanırım.
- SSD konusunda aslında Samsuns 990 PRO düşünmüştüm, sizin attığınızda taksit yok ne yazık ki peşin vermek çok mantıklı gelmiyor.
- Kasa, PSU, ve soğutma konusunda açıkçası çok fikrim yoktu zaten. Uzun süredir PC toplama yapmıyordum dediğim gibi, Arctic lf III 360 (Pro olmayan) serisini aklıma kestirmiştim ancak bir anda fiyatı 3 kat yaptı, Pro serisini bilmiyorum.
Doğrudur. Ben diğer parçalara pek dikkat etmedim. Bazı kişiler siyah-beyaz görüntüyü de çok seviyor. Öyle atayım dedim. Zaten bu bütçede direkt baştan farklı bir sistem toplayabilir. İstediği renk seçeneğine göre.
Aslında büyük handikaplardan birisi de bu oldu, beyaz sistemler güzel kablolama yapıldığında çok hoş geliyor gözüme ancak ekran kartı konusunda sıkıntı oluyor. Bahsettiğim Zotac, 68 civarına geliyor ona en yakın Galax ex gamer olması lazım. Markaları çok bilmiyorum, fiyata göre seçtim.