150.000 TL'ye oyun için bilgisayar toplama önerisi

Bütçe
150.000 TL
@X99 RAM 32 GB alırsam ileride nasıl yükseltebilirim?

Bu arada pek bilgim olmadığından Ayhan hocayla size çok soru sordum, kusura bakmayın.

İfadeler: X99
Kusura bakmayın.

Önemli değil, RAM'leri neden yükseltmek istiyorsun, 2 X 32 64 GB CL30 modeli de alınabilir. 2 X 64 128 GB mantıklı değil, VRAM arttıkça işlemciye çok yük binecek. Extirim render ve yazılım işleri ile uğraşılmayacaksa gereksiz zaten.

İleride yetersiz kalırsa diye sormuştum hocam. Teşekkür ederim.

@X99 SSD için ayrı konu açayım mı, yoksa sizin öneriniz var mı? Aklımda Samsung 990 PRO var ama 2 TB olanına bütçem yeter mi emin değilim.

İfadeler: X99
Rica ederim, yetersiz kalma durumu olmaz. KLEVV 2 X 32 64 GB CL30 RAM'ler fazasıyla yeterli olur. 64 GB gerek var mı hocam, 2 X 16 CL28 1.40v yeterli olur diye düşünüyorum. @Ayhan Dönmez.

Bütçe meselesi bunlar açıkçası, gaming 2x16 yeterli. Başka hedefler varsa alınabilir ama fiyat 2-3 katına çıkacak en az. Ederinden fazlaya satılıyor şu anda. Geçen yıl 15K idi maksimum 2x32.

Aklımda Samsung 990 PRO var ama 2 TB

DRAM'li modele yönelin, DRAM tek başına bir kriter değil ama fiyat avantajı kalmadı diğerlerinin artık. DRAM'siz olup üst segment ürünler de var, bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…