200 bin yüksek. 100 bin TL'ye ROG Astral alırsan, geri kalanı minimum üst seviyede toparlarız.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 150.000 TL
25457 69
Başarılı
Ben hesapladığımda 200'ü buluyordu hocam. Yanlış hesapladım sanırsam.200 bin yüksek. 100 bin TL'ye ROG Astral alırsan, geri kalanı minimum üst seviyede toparlarız.
Fiyatlara zam geliyor, model düşürmek zorunda kalabilirsin.
Kasa ve fanlara karar verelim mi? Ayrıca montaj videoları izledim kolay geldi fakat kablolama zor gibi. İzlemem için önerdiğiniz video var mı?
Kasa modeline bakalım. Recep hocamızın montaj videosu daha anlaşılır kolay. Zorlanacağın en büyük yer fan birleşimi ve sıvı soğutma montajı, onlar da basit halleriz burada, konu açarsın.
Beğendiğin kasa modeli var mı? @25457
CORSAIR 6500X Mid-Tower Dual Chamber PC Case - White/Satin Gray Aluminum (CC-9011285-WW) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR 6500X Mid-Tower Dual Chamber PC Case - White/Satin Gray Aluminum (CC-9011285-WW) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
CORSAIR AIR 5400 RS-R ARGB Üçlü Bölmeli Orta Boy Tower Bilgisayar Kasası – 3X Önceden Monte Edilmiş Ters Rotor RS120-R ARGB Fan, Güçlü Soğutma için Hava Kanalları, Ters Anakart Desteği, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR AIR 5400 RS-R ARGB Üçlü Bölmeli Orta Boy Tower Bilgisayar Kasası – 3X Önceden Monte Edilmiş Ters Rotor RS120-R ARGB Fan, Güçlü Soğutma için Hava Kanalları, Ters Anakart Desteği, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Antec C8 Ahşap, Fanlar Dahil Değildir, Ahşap Ön Panel, Çift Odacıklı Düzen, Tip-C, 360mm Radyatör Desteği, Dikişsiz TG Ön ve Yan Paneller, RTX 40 uyumlu, Tam Kule E-ATX PC Kasası | Ahşap Ön Panel, Dikişsiz Temperli Cam Ön ve Yan Paneller, RTX 40 Seri
Antec C8 Ahşap, Fanlar Dahil Değildir, Ahşap Ön Panel, Çift Odacıklı Düzen, Tip-C, 360mm Radyatör Desteği, Dikişsiz TG Ön ve Yan Paneller, RTX 40 uyumlu, Tam Kule E-ATX PC Kasası | Ahşap Ön Panel, Dikişsiz Temperli Cam Ön ve Yan Paneller, RTX 40 Serisi GPU Desteği, 360mm Radyatör Desteği, Tip-C...
www.amazon.com.tr
NZXT H9 Flow 2025 Orta Kule ATX PC Kasası, Büyük Çift Odacıklı Tasarım, 3x 140mm + 1x 120mm Fan Dahil, 420mm Radyatör Desteği, Temperli Cam, Back-Connect Hazır, Siyah | 4 adet fan, 420mm üst ve ön radyatör desteği ve saran temperli cam içeren çift od
NZXT H9 Flow 2025 Orta Kule ATX PC Kasası, Büyük Çift Odacıklı Tasarım, 3x 140mm + 1x 120mm Fan Dahil, 420mm Radyatör Desteği, Temperli Cam, Back-Connect Hazır, Siyah | 4 adet fan, 420mm üst ve ön radyatör desteği ve saran temperli cam içeren çift odacıklı ATX amiral gemisi. : Amazon.com.tr...
www.amazon.com.tr
Hyte Y70 Touch Infinite Midi Tower Nero, Colore Ciliegia (HYTE Y70 Touch Infinite Case Blk Cherry) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hyte Y70 Touch Infinite Midi Tower Nero, Colore Ciliegia (HYTE Y70 Touch Infinite Case Blk Cherry) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Son düzenleme:
Yte Y70 touch siyah olanı güzel duruyor. ASUS TUF GT502 nasıl sizce?
Hyte, ASUS, Corsair. Bu üç model de iyi. Hyte daha estetik duruyor. Siyah modelin LCD ekranlı olan modeli varsa olur. LCD ekranı ayrı ise olmaz, sadece ekranı kasa fiyatı kadar, değmez yani.
25457 69
Başarılı
Hyte, ASUS, Corsair. Bu üç model de iyi. Hyte daha estetik duruyor. Siyah modelin LCD ekranlı olan modeli varsa olur. LCD ekranı ayrı ise olmaz, sadece ekranı kasa fiyatı kadar, değmez yani.
Bunu buldum. Fanlar nasıl olmalı sizce? Nasıl daha estetik durur?
Şimdi araştırdım bu kasada ekran kartı sadece dikey takılabiliyormuş, zorluk çıkartır mı montaj esnasında?
Son düzenleme:
Anlar nasıl olmalı sizce? Nasıl daha estetik durur?
Videoyu izleyin bakalım. Kasa hoş duruyor. Radyatör dik takılmış.
Şimdi araştırdım bu kasada ekran kartı sadece dikey takılabiliyormuş, zorluk çıkartır mı montaj esnasında?
Hayır aparatı var. Kolay o iş.
25457 69
Başarılı
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-