150-200 bin sıralamayla Gazi Üniversitesi MTOK kazanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Serhan Demir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
Yer
Alanya
Arkadaşlar merhaba. Ben bu sene YKS'ye ilk defa girdim ve meslek lisesi çıkışlıyım, alanım bilişim, dalım yazılım geliştirme. Son 1 senedir YKS'ye çalışıyordum ve kendime güveniyordum. Sınava girdiğimde TYT normal geldi ancak AYT’de gerçekten ilk 4 sorudan sonra baymaya başladı. Elimden geldiği kadarını yaptım ama emin olamıyorum. Hedefim Ankara Gazi Üniversitesi bilgisayar mühendisliği (mtok) ama tutturabilir miyim bilmiyorum tahmini netlerimi girince sıralamada 150-200 bin arası geliyor. YÖK Atlas da gazi üniversitesine en son girenler ortalama 100-120 bin bandında yapmış. Sizce orayı kazanabilir miyim veya başka önerdiğiniz bir üniversite var mı? Bu süreçte ne yapabilirim önerisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Sınava girmişsin, olmuş bitmiş. Artık rahatlığa erdin. Gelip gelmemesi de şans yani. Kimler var geçen sene yerleşme sıralamasına göre kötü olsa bile ucundan tutturanlar oluyor. Zaten seçim hakkın olacak. İlk bu bölümü yazarsın sonrasını sıralarsın. 20 küsür seçim hakkın var. Elbet bir tanesi tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…