Bütçe
150-200 TL

5707

Başarılı
Makaleler
4
Babamla nostalji yapacağız, evdekilerden biri galiba patlamış. Ucuza önerir misiniz bütçe ayarlamadım ne kadar ucuz o kadar iyi. Fiyatlar nasıl bilmiyorum, epey oldu PS3 gamepad alalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babamla nostalji yapacağız, evdekilerden biri galiba patlamış. Ucuza önerir misiniz bütçe ayarlamadım ne kadar ucuz o kadar iyi. Fiyatlar nasıl bilmiyorum, epey oldu PS3 gamepad alalı.

Bu fiyata gamepad bulamazsınız, bulduğunuz gamepad de çok kötü olur.

Tuşlar çalışsın yeter çok bişi istemiyorum ama gamepadim Xbox ve pcde kullanıyorum

2. el çakma USB kollara bakın. Ben F310 kullanmıştım Diablo 3 oynarken en mantıklısı o olur bu fiyatta.

İkinci elle uğraşmak istemiyorum Polosmart tarzı bilmediğim bir marka vardır belki diye konu açtım. Diğer kolu farklı bir şarj kablosuyla deneyeceğim. Işıklar yanıp sönüyor ama bağlanmıyor bunun dışında taş gibi hala. Kaç yıllık kol ne fiyatlarda.

İkinci elle uğraşmak istemiyorum Polosmart tarzı bilmediğim bir marka vardır belki diye konu açtım. Diğer kolu farklı bir şarj kablosuyla deneyeceğim. Işıklar yanıp sönüyor ama bağlanmıyor bunun dışında taş gibi hala. Kaç yıllık kol ne fiyatlarda.

Yani hocam en kötü batarya değişimi yapıp kullanın ama Polosmart gibi şeylere bulaşmayın ben köyde PlayStation kolunu dedem kırmış diye arkadaşla gidip Polosmart almıştım 2 hafta sonra tuş içine göçtü.