GV9 3

Başarılı
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda halihazırda G PRO X Superlight kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı yanımda taşıdığım için ek bir fare gereksinimim var. 1500 TL civarında, gerekirse oyun oynarken de kullanabileceğim tercihen kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Lütfen boyutu Superlight'a yakın olsun, elime en iyi oturan model o.

Biraz çıkarsan F1 daha iyi olur.

Razer Orochi V2 aslinda tam isteklerinize uyuyor, laptop yaninda tasimak icin de cok uygun bir urun ancak butceyi biraz asiyor maalesef. En ucuz olarak MediaMarkt uzerinde 1789 lira kendisi su an. Yine de alabilirim derseniz dusunulebilir.

Onun disinda onerim de Rival 3 Wireless ve G305 olabilir. Rival 3 Wireless tercih edin derim ama G305 de istediginiz tarzda o klasik Logitech hatlarini tasiyor, dusunulebilir o yuzden.

Razer Orochi V2 aslinda tam isteklerinize uyuyor, laptop yaninda tasimak icin de cok uygun bir urun ancak butceyi biraz asiyor maalesef. En ucuz olarak MediaMarkt uzerinde 1789 lira kendisi su an. Yine de alabilirim derseniz dusunulebilir.

Onun disinda onerim de Rival 3 Wireless ve G305 olabilir. Rival 3 Wireless tercih edin derim ama G305 de istediginiz tarzda o klasik Logitech hatlarini tasiyor, dusunulebilir o yuzden.
Rival 3 kronik lod ve çift tıklama sorunlu. G305 de keza fiyatını haketmeyen bir mouse.
Aşırı eski ve kötü bir sensöre sahip.

Önermek için yazmıyorum, ama tavsiyem kablolu almandır.

Kablosuz sıkıntı çıkarabilir diye dedim. Tavsiye Rampage SMX-R21
Kablosuz neden sıkıntı çıkarsın? Adam gibi bir kablosuz hiç sorun çıkarmaz. Rampage öneriyorsun bir de ya. Berbat malzeme kalitesi, berbat sensörler. Önerdiğin mouse'un bir tane iyi yanı yok.

LOD sorunu diye bir sey olamaz farenin sensoru copten falan degilse ki o zaman da LOD'dan farkli sorunlar cikacaktir ortaya. LOD ayari olmayan fare diye bir sey vardir ve Rival 3 de boyle. Fareyi cam masada veya uzayda kullanmayacaksaniz, ya da oyunda her aim alacaginiz vakit fareyi atmosferde yolculuga cikartmayacaksaniz da sorun yasanmayacaktir. Ustelik Rival 3 serisi bir suru gizli revizyon yedi vakit gectikce, LOD ile alakali sorun yasayanlarda azalma var.
Custom Omron switch kullaniyordu Rival 3 ve Rival 3W, Omron switchlerde cift tiklama sorunu evet yaygin, ama abartildigi kadar yaygin degil ve yasansa bile garanti, degisim ve iade haklari diye bir sey var, kullanilmasini onerebilirim mesela.
G305 de keza fiyatını hak etmeyen bir mouse.
O fiyata fason olmayan baska adam akilli kablosuz fare yok, nasil fiyatini hak etmiyormus onu anlamadim? Tamam skatezleri kucuk ve pili cok da dayanmiyor farenin ama sensoru ve gecikmesi konusunda hic hakkini yememek lazim.
Aşırı eski ve kötü bir sensöre sahip.
HERO sensor? Kotu? HERO sensor ve kotu? Dediginizi tekrar akil suzgecinden gecirmenizi oneririm. Her eski sensor de kotu degildir ayrica.

Lod sorunu diye bir şey olamaz farenin sensoru copten falan degilse ki o zaman da Lod'dan farkli sorunlar cikacaktir ortaya. Lod ayari olmayan fare diye bir şey vardir ve Rival 3 de boyle. Fareyi cam masada veya uzayda kullanmayacaksaniz, ya da oyunda her aim alacaginiz vakit fareyi atmosferde yolculuga cikartmayacaksaniz da sorun yasanmayacaktir. Ustelik Rival 3 serisi bir suru gizli revizyon yedi vakit gectikce, lod ile alakali sorun yasayanlarda azalma var.

Custom Omron Switch kullaniyordu Rival 3 ve Rival 3W, Omron Switch'lerde cift tiklama sorunu evet yaygin, ama abartildigi kadar yaygin degil ve yasansa bile garanti, degisim ve iade haklari diye bir şey var, kullanilmasini onerebilirim mesela.

O fiyata fason olmayan baska adamakıllı kablosuz fare yok, nasıl fiyatini hak etmiyormus onu anlamadim? Tamam skatezleri kucuk ve pili cok da dayanmiyor farenin ama sensoru ve gecikmesi konusunda hiç hakkini yememek lazim.

Hero sensor? Kotu? Hero sensor ve kotu? Dediginizi tekrar akil suzgecinden gecirmenizi oneririm. Her eski sensor de kotu degildir ayrica.

Lod sorunu diye bir şey olamaz demişsin de. Rival 3 bahsettiğin durumlardan çok daha fazla etkilenen bir mouse. Lod sorunları da bu yüzden daha fazla ortaya çıkıyor zaten. Çift tıklama sorunu için garantiye göndermek yerine sorunsuz bir mouse alsın? Sürekli garantide mi sürünelim? Fason olmayan başka mouse yok? Vxe R1 var? Üstelik pilli mouse. Ağır da bir mouse. Hero sensörden çok daha iyi sensörler varken Hero sensör de kötü kalıyor artık evet.

Lod sorunu diye bir şey olamaz demişsin de. Rival 3 bahsettiğin durumlardan çok daha fazla etkilenen bir mouse. Lod sorunları da bu yüzden daha fazla ortaya çıkıyor zaten.
Tik tik, ezberin kapisini caldiniz, evet buyurun.
Çift tıklama sorunu için garantiye göndermek yerine sorunsuz bir mouse alsın? Sürekli garantide mi sürünelim?
Evet, Steelseries de can atiyordu konu sahibine bozuk fare gonderebilmek icin. Sanki fare boyle daha dun turemis bir firmanin kalitesizlik kokan bir urunu ve kesin bozuk gelecegi garanti de, ''garantide mi surunelim'' falan yazmissiniz. Hay allam.
Fason olmayan başka mouse yok? VXE R1 var?
''O fiyata'' (G305 fiyati) diye yazmistim ama, insan istedigi sekilde okurmus.
Bu butcedeki cogu urun pilli. Pilli olmasi bir dezavantaj degil, aksine modlama potansiyeli ve omur acisindan bir avantajdir. Bir de, sarjiniz bitince biter, pil takar hemen yola devam edersiniz ornegin.
Yani, G305 alarak bunu goz alacaktir konu sahibi diye dusunuyorum. Modlamadan keyfi cikmaz o farenin, ustte de zaten ilk onerimin G305 olmadigini belirtmistim, okumanizi oneririm.
Hero sensörden çok daha iyi sensörler varken Hero sensör de kötü kalıyor artık evet.
Evet, harika. Bu mantikla RTX 4080'den daha iyisi, yani RTX 4090 varken 4080 almamaliyiz.