Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500 TL
- Makaleler
- 7
TKL mi tam boy mu? Mekanik mi membrane mi? Mekanik olacaksa, switch tercihi?
Tum onerilere acik olmak guzel bir sey ancak ekipman onerisinde de saglikli oneriler icin bu kadarini bilmemiz lazim...
TKL mi tam boy mu? Mekanik mi membrane mi? Mekanik olacaksa, Switch tercihi?
Tum onerilere acik olmak guzel bir şey ancak ekipman onerisinde de saglikli oneriler icin bu kadarini bilmemiz lazim...
TKL olursa iyi olur, yanlış bilmiyorsam mekanikler daha hızlı tepkime süresine ve ömüre sahip diye biliyorum o yüzden mekanik olması iyi olur, switch'den hiç anlamam fakat bu fiyat bandına mavi ve kırmızı var galiba, ikisi de olur switch olarak.
İyi sosyaller, en fazla 1500 TL bütçe için önerebileceğiniz oyuncu klavyeleri nelerdir? Tüm önerilere açığım.
N-Key Rollover özelliği olan bir klavye bulursan güzel olur. Yoksa benim gibi bir sürü tuşa basmaya çalışıp acı çekebilirsin.
N-Key Rollover özelliği olan bir klavye bulursan güzel olur. Yoksa benim gibi bir sürü tuşa basmaya çalışıp acı çekebilirsin.
Hocam gerçek "oyuncu" klavyelerinde bu özellik var diye biliyorum zaten, o yüzden sorun yaşamam sanırım.
- Makaleler
- 7
Bu butcede klasik K617 onerisini yapayim o zaman. Kendisi %60 bir klavye, TKL degil ama belki dusunursunuz.TKL olursa iyi olur, yanlış bilmiyorsam mekanikler daha hızlı tepkime süresine ve ömüre sahip diye biliyorum o yüzden mekanik olması iyi olur, switch'den hiç anlamam fakat bu fiyat bandına mavi ve kırmızı var galiba, ikisi de olur switch olarak.
Ornata V3 TKL var, isteklerinize uyuyor ve bilek destekli ancak MediaMarkt'ta 1539TL en ucuzu. Hem butcenizi asiyor hem de membrane.
Incehesap'da K552 Kumara 1201TL, bir onerim de o olabilir. K617'nin de K552'nin de Red switch oldugunu belirteyim ve maalesef biraz yay sesi yapabiliyorlar, evet.