Bende az daha Letgo üzerinden dolandırılacaktım, sahte doktor hesabı açıp memur indirimiyle Media marktan 25 bin TL'lik bilgisayarı 13 bin TL'ye aldığını iddia eden bir dolandırıcı ilanı görmüştüm ve aynı şehirde olduğumuz için elden alırım diye düşünüyordum ama şahısın profil fotoğrafını Google lens ile arattığımda farklı isim ortaya çıktı, ilanda faturada vardı fakat onu da Google lens ile arattığımda montajlanmış olduğunu anladım. İlanı açan oe ara ara tekrardan ilanı yayınlıyor ve her seferinde şikayet ediyorum. 4 ay önce görmüştüm ilanı ama daha 3 gün önce bile aynı ilanı gördüm. Şahıs wpden konuşmak için numara atıyor hatta arıyor sizinle konuşuyor, 2 saat dil döküyor güven vermek için ve daha sonra sahte Param Güvende linki atıyor ve almanızı istiyor, siz o sahte linke girip almaya çalıştığınızda bilgileriniz karşı tarafa gidiyor, klasik fishing yöntemi. Sizlere tavsiyem: Çok iyi internet okur yazarı olun, her şeyi araştırmayı bilin ve forumlarda gezin, başkasının attığı linklere girmeyin ve girdiğiniz sitelerin isimlerini kontrol edin.