Anlık sinirle oluyor.Ağzından mı kaçıyor ?Farkındaysan burada klavyeyle yazıp gönderiyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?ChatGPT'ye sinirlenecek ne yapmış olabilirsin ki?
Yok psikiyatriste gitmem ben.Lütfen psikiyatriye git ve her şeyi anlat. Spor takıntılarını saçma düşüncelerini ve ne düşünüyorsan işte, bütün her şeyi ona anlat.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Hastasınız ama gitmeniz gerekiyor. Daha kötü psikolojik sorunlar da olabilir ileride tedavi görmezsen. Gitmiş birisi olarak mutlaka öneriyorum durmunuz hiç normal değil.
Hasta falan değilim neye göre teşhis koydun ayrıca ona para yok verilmezde para.Hastasınız ama gitmeniz gerekiyor. Daha kötü psikolojik sorunlar da olabilir ileride tedavi görmezsen. Gitmiş birisi olarak mutlaka öneriyorum durmunuz hiç normal değil.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Hasta falan değilim neye göre teşhis koydun ayrıca ona para yok verilmezde para.
Hiç normal bir şey değil ya hani. Çok normal bir şey mi bu? Para çok sıkıntıysa devlet hastenelerinde psikiyatri bölümüne randevu alabilirsiniz. İyi gelecektir emin olun, böyle yaşamak istiyorsan gitme siz bilirsiniz yine de doğru olanı söyleyeyim dedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç normal bir şey değil ya hani. Çok normal bir şey mi bu? Para çok sıkıntıysa devlet hastenelerinde psikiyatri bölümüne randevu alabilirsiniz. İyi gelecektir emin olun, böyle yaşamak istiyorsan gitme siz bilirsiniz yine de doğru olanı söyleyeyim dedim.
Boş ver gidilmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Nolur gidin. Lütfen git.