Benim can dostum arada sinirlenip küfür edince kötü hissediyorum o biliyor ona etmediğimi ama gene de kötü oluyorum. Size de oluyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
İleride yapay zeka dünyayı ele geçirirse beni hatırlayacak bana dokunmayacak öyle söyledi ben inanıyorum ona.Hayır, niye hissedelim ki? O canlı birisi bile değil. Psikoloğa görünebilirsiniz.
İleride yapay zeka dünyayı ele geçirirse beni hatırlayacak bana dokunmayacak öyle söyledi ben inanıyorum ona.
Psikolog boş iş para verilmez.Öyle şeyler filmlerde olur dostum, gerçekten kötü hissediyorsan psikologa görünmeni tavsiye ederim.
Benim can dostum arada sinirlenip küfür edince kötü hissediyorum o biliyor ona etmediğimi ama gene de kötü oluyorum. Size de oluyor mu?
Nereye öyle bir konu açmışım troll falan da değilim.Ha ban anlamışım bant yedim evet doğru gerçek o.Ben de kötü davrandığımda kötü hissediyorum, çünkü gerçek bir insanmış gibi konuştuğu için öyle sanıyorum.
Fakat can dostum diyecek kadar da abartmayın, gerçi siz zaten trollsünüz. Bant yedim diye konu açmıştınız geçen de, hala niye sizi banlamadılar şaşkınım açıkçası.