Al, al; kadın sürücü değil, erkek sürücü. İlk videoya bak.

Tamam bro tüm kadınlar senin sakin.
Ben bunu demiyorum. Benim demeye çalıştığım şey, mevzunun cinsiyet ile alakalı olmadığı, sorunun hırt sürücüler ile alakalı olduğu. İkinci nokta ise; kadın o trafik bilgisi ile ehliyeti almış mı, almış. Eğer araba sürme konusunda sorunları varsa, o zaman doğrudan ehliyet almakla alakalı bir sorun vardır ki öyle zaten, ehliyet almak çok kolay. Böyle olmaması lazım; ehliyet eğitiminde sizi belirli bir rotada ezbere sürüş yaptırırlar, bu bilgiyle de gerçek trafiğe çıktığın zaman ciddi sorun. Bu sorunun çözümü ehliyet eğitiminde; yolların sabit olmaması, rastgele bir rota olması ve de paralel parktır, ters parktır saçmalıkları yerine sürücü ani durumda ne yapıyor, stres kontrolü vesaire nasıl, ona bakılmalı.

Trafik nedir bilmeyen sürücüye ehliyet veriliyor, başka bir sürücünün hızlı araba sürmesine gaza gelip kendisi de hızını arttıran sürücüye ehliyet veriliyor, sol şerit dolu iken selektör atan sürücüye ehliyet veriliyor. Bunların daha en başta ehliyet eğitiminde tespit edilip verilmemesi lazım; nasıl tespit edilir orası beni ilgilendirmez ama çözüm bu.

Son düzenleme: