Evrimden kaynaklı aslında. Kadınlar hep narindir ve refleksleri bizim kadar gelişmemiştir. Kadınları aşağılamıyorum evrime karşı gelemezsiniz.
Haklısın bence de.
Evrimden kaynaklı aslında. Kadınlar hep narindir ve refleksleri bizim kadar gelişmemiştir. Kadınları aşağılamıyorum evrime karşı gelemezsiniz.
Abi yok ya kadınların genetik kodlarında yok otomobil sürücüsü olmak. Trafikte dikkat eksikliği ve özellikle çevresel farkındalık konusunda yeterince iyi değiller, ani gelişmelere geç tepki veriyorlar.Algıda seçicilik aslında. O kadar çok erkek sürücü var ki onların yaptığı hatayı görmezden geliyoruz, kadına denk gelince kusur arıyoruz. Kadınlardan daha kötü süren erkekler var ama maalesef göz ardı ediliyor.
Abi yok ya kadınların genetik kodlarında yok otomobil sürücüsü olmak. Trafikte dikkat eksikliği ve özellikle çevresel farkındalık konusunda yeterince iyi değiller, ani gelişmelere geç tepki veriyorlar.
Trafikte kadın bir otomobil kullanıcısı gördüğümde mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
Trafikteki sürücülerin %75-80'i erkek de ondan çünkü.Birazdan konuya gelecek argüman: Madem kadın sürücüler bu kadar kötü araç kullanıyor o zaman neden erkek sürücü ölümü, kazası fazla?
Hız tutkusu ve aksiyon sevdası. Kötü şoförlükten ziyade bunlardır diyebiliriz bence. Aslında hızda denemez bana göre öldüren şey hız değildir. Takip mesafesini korumamak ve bilinmeyen yollarda fazla hızlı gitmek.Birazdan konuya gelecek argüman: Madem kadın sürücüler bu kadar kötü araç kullanıyor o zaman neden erkek sürücü ölümü, kazası fazla?
Doğru. Savaşlarda savaşabilen, refleksleri gelişmiş çevik bir güç ile bulaşık yıkayan narinliği bir tutan hanımefendi arkadaşlar var mesela, anlık bir kaza riskinde erkekler refleksif olarak bile kaçabilir ama kadınlar panik yapıp kaçamaz işte.Evrimden kaynaklı aslında. Kadınlar hep narindir ve refleksleri bizim kadar gelişmemiştir. Kadınları aşağılamıyorum evrime karşı gelemezsiniz.
Doğru. Savaşlarda savaşabilen bir gücü ile bulaşık yıkayan narinliği bir tutan hanımefendi arkadaşlar var mesela, anlık bir kaza riskinde erkekler refleksif olarak bile kaçabilir ama kadınlar panik yapıp kaçamaz işte.