Bütçe
16.000TL

Algosman

Başarılı
16.000 TL bütçem var ve bu fiyata web tasarım için uygun bir laptop arıyorum. Aşağıdaki özellikler benim için önemli:
  • IPS ekran olmalı ve renkleri güzel göstermeli.
  • 16GB RAM olabiliyorsa güzel olur çünkü genellikle çok fazla program açık oluyor.
  • 256-512GB SSD yeterli olacaktır.
Şu an almayı düşündüğüm model:
HP 250 G10 Intel Core i5 1334U, 16GB RAM, 512GB SSD, 15.6" FHD, FreeDOS

Sizce nasıl, alternatif önerileriniz var mı?

1_org_zoom.webp

Fiyatına göre güzel bir bilgisayar olarak görünüyor, benzer özelliklerde Asus Vivobook kullanmıştım, halen de işimi görüyor. Ancak burada aynı ürünü hem Windows 11 lisanslı hem de daha ucuza buldum:

Ryzen tarafında da böyle bir alternatifi var:

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına göre güzel bir bilgisayar olarak görünüyor, benzer özelliklerde Asus Vivobook kullanmıştım, halen de işimi görüyor. Ancak burada aynı ürünü hem Windows 11 lisanslı hem de daha ucuza buldum:

Teşekkür ederim🙏

Ryzen tarafındaki alternatif hali daha mı performanslı?

Son düzenleme:
Fiyatına göre güzel bir bilgisayar olarak görünüyor, benzer özelliklerde ASUS Vivobook kullanmıştım, halen de işimi görüyor. Ancak burada aynı ürünü hem Windows 11 lisanslı hem de daha ucuza buldum:

Selam kullandığınız ASUS Vivobook'tan memnun kaldınız mı? Kuzenim de https://www.hepsiburada.com/asus-vi...eedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00009787H7 bu cihazı almayı düşünüyor.