Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Yazın çalışacağım tanıdık vs. yok o yüzden zincir restoranlarda çalışmaya karar verdim internetten başvurdum sonuç yok tüm zincir restoran şubelerine gidip teker teker iş sorayım mı?
Zincir restoranlarda 18 yaş zorunluluğu olması gerek. Diğer türlü çocuk işçi çalıştırmış sayılıyorlar çünkü. Küçük esnafa sorabilirsin daha çok.
Zincir restoranlarda 18 yaş zorunluluğu olması gerek. Diğer türlü çocuk işçi çalıştırmış sayılıyorlar çünkü. Küçük esnafa sorabilirsin daha çok.
16 yaş işci alıyorlar.
Merhaba, bir tık geç kalmışsın sanki. Yaz sezonu 2 hafta önce başladı, herkes o süreçte derslerinde boş olmasıyla beraber işe girdi. Yani bu zamandan sonra iş bulman normale nazaran biraz daha zor olabilir.
İnternetten başvuru yapma, hem süreç uzun sürüyor hem de düzgün bir sonuç alınamıyor. Eğer tanıdıkta yoksa aklına yatan bir iş/mekan varsa gidip "eleman lazım mı abi?" diye sormalısın.
İnternetten başvuru yapma, hem süreç uzun sürüyor hem de düzgün bir sonuç alınamıyor. Eğer tanıdıkta yoksa aklına yatan bir iş/mekan varsa gidip "eleman lazım mı abi?" diye sormalısın.
Merhaba, bir tık geç kalmışsın sanki. Yaz sezonu 2 hafta önce başladı, herkes o süreçte derslerinde boş olmasıyla beraber işe girdi. Yani bu zamandan sonra iş bulman normale nazaran biraz daha zor olabilir.
Tamamdır yarın soracağım teşekkürler.
Böyle bir zorunluluk yok. 16 olması yeterli. Birçok tanıdığım var 16 yaşında zincir yemek restoranlarında çalışan.Zincir restoranlarda 18 yaş zorunluluğu olması gerek. Diğer türlü çocuk işçi çalıştırmış sayılıyorlar çünkü. Küçük esnafa sorabilirsin daha çok.
Böyle bir zorunluluk yok. 16 olması yeterli. Birçok tanıdığım var 16 yaşında zincir yemek restoranlarında çalışan.
Hocam ben başvuruyu şubeden yapayım değil mi yarın gideceğim tüm şubeleri dolanacağım ama girdiğimde iş için kime danışacağım bir fikrim yok.
Gittiğin şubenin çalışanına iş başvurusu yapicam müdürü çağırır mısın de müdürle konuş.Hocam ben başvuruyu şubeden yapayım değil mi yarın gideceğim tüm şubeleri dolanacağım ama girdiğimde iş için kime danışacağım bir fikrim yok.
Gittiğin şubenin çalışanına iş başvurusu yapacağım müdürü çağırır mısın de müdürle konuş.
Tamamdıe hocam yaşım 16 umarım girebilirim tüm zincir restoranlara soracağım teşekkürler.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-