Detaylar
Kim cevapladı?Selam,
16 yaşındayım, Temmuz'da 17 olacağım. Önümüz yaz, çalışıp 30-35k para biriktirip PC toplamak istiyorum ancak nasıl iş bulabilirim bilmiyorum. Verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir?
Yetişkin olmadan pek para kazanamazsın. Sanayide çalıştım. Haftalık 2 bin veriyorlardı. O kadar ağır işler yapmama rağmen. Restorant'a başlamıştım. Günlük para veriyorlardı. Haftalık yine 3 bin civarı. Çorbacıda çalıştım günlük 200 veriyolardı. Kasap işine girdim. Günde 200 TL kazanıyordum. Sanayide sigortam olmasına rağmen. Haftalık 2000 TL sen düşün.
En mantıklısı A2-B1 arası bir ingilizcen varsa Avrupa dayanışma portalı'na başvur, hiç yoksa bir Avrupa tecrüben olur.
O'da o kadar kolaydı ya.
SF26
Üstün
Kısa dönem başvurularının sonuçlanması 1.5 ay civarı sürüyor. Uzun dönemler bi' tık daha uzun sürebilir.
Garson olup sürünmesine ne gerek var?
En mantıklısı A2-B1 arası bir İngilizcen varsa Avrupa Dayanışma Portalı'na başvur, hiç yoksa bir Avrupa tecrüben olur.
Burada nasıl bir gelir oluyor, ne iş yapıyor da para kazanıyor. Herkes başvuru yapabilir mi?
SF26
Üstün
ESC sisteminde 'Cep harçlığı' sistemi mevcut, burada asgari alacağına oradaki cep harçlığını alıp bi' Avrupa tecrübesi edinmek daha iyidir.Burada nasıl bir gelir oluyor, ne iş yapıyor da para kazanıyor. Herkes başvuru yapabilir mi?
Bu arada ESC sisteminin nasıl işlediği sitesinde mevcut, girip bakabilirsiniz.
tamamdır teşekkürler.ESC sisteminde 'Cep harçlığı' sistemi mevcut, burada asgari alacağına oradaki cep harçlığını alıp bi' Avrupa tecrübesi edinmek daha iyidir.
Bu arada ESC sisteminin nasıl işlediği sitesinde mevcut, girip bakabilirsiniz.