Detaylar
Kim cevapladı?İlerde fikrini değiştirirse deli gibi para kazanabilir. Forumda bunu söyleyince her seferinde taşa tutuluyorum. Ama gerçekler bu arkadaşlar kafede komi olarak çalışşsa ne olacak akşama kadar ayakta duracak patronu büyük ihtimalle kötü biri olacak sürekli zorbalıyacak. İş yerinde rekabet olucak 18 yaşından küçük diye kaçak çalışma olacağı için maaşı baya az verecekler. Sanayide hadi maaşı az verseler bile adam geleceğine yatırım yapacak bir makine öğrenicek. Abd felan değiliz Türkiyedeyiz biraz 4 5 adım sonrasını düşünmek lazım.Emin ol bu yaşıma kadar iki meslekte de uzun süre çalıştım en berbat is kafe ve restoranlar. Hele bir de komi isen vay haline. Sanayide en azından bir iş öğrenip daha sonra ileride kendi dükkanını vs açabilir.
Talent
Uzman
Hayal?Adam yazın çalışmalık iş arıyor. Tr şartları yapacağın her iş öyle zaten. Ben hem inşaatta hem restorantta çalıştım. Beklentiniz ne anlamıyorum. Öyle kendi dükkanını açar falan hayal bunlar. Kendini o yola sokacak olsa neden YAZIN ÇALIŞMALIK İŞ arasınö
Hocam cevap için teşekkürler ama kendi dükkanımı açmak gibi bir hedefim yok, üniversite okumayı düşünüyorum sadece para kazanmak için 3 aylık geçici bir yer arıyorum.
Tehlikeli işlerden kastettiğiniz şey ne?
Son düzenleme:
Burger King, McDonald's gibi Fast food restorantlarının mutfak kısmında çalışabilirsin. Bilal'e anlatsan o bile yapabilir o derece basit. Çalışma saatleri düşük, maaş ve sigorta so.
Bende yazın çalışmak istiyorum, evde boş boş durmak istemiyorum. Bu işlere nasıl girebilirim?Burger King, McDonald's gibi Fast food restorantlarının mutfak kısmında çalışabilirsin. Bilal'e anlatsan o bile yapabilir o derece basit. Çalışma saatleri düşük, maaş ve sigorta sorunsuz yatar.
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-