16 yaşındaki biri yazın nerede çalışabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 836
Burger King, McDonalds gibi Fast Food restorantlarının mutfak kısmında çalışabilirsin. Bilal'e anlatsan o bile yapabilir o derece basit. Çalışma saatleri düşük, maaş ve sigorta sorunsuz yatar.

İlerde fikrini değiştirirse deli gibi para kazanabilir. Forumda bunu söyleyince her seferinde taşa tutuluyorum. Ama gerçekler bu arkadaşlar kafede komi olarak çalışşsa ne olacak akşama kadar ayakta duracak patronu büyük ihtimalle kötü biri olacak sürekli zorbalıyacak. İş yerinde rekabet olucak 18 yaşından küçük diye kaçak çalışma olacağı için maaşı baya az verecekler. Sanayide hadi maaşı az verseler bile adam geleceğine yatırım yapacak bir makine öğrenicek. Abd felan değiliz Türkiyedeyiz biraz 4 5 adım sonrasını düşünmek lazım.

Hayal? okey. Hayat bu ne olucaggi belli olmaz şimdi parası için çalışır bakar ileride okumak istemez ya da mezun olunca is bulamaz bu yola basvurabilir. Yani hayati tek bir şeye baglamak ne kadar doğru? Karar arkadaşın ben burda fikrimi paylaştım doğru ya da yanlış

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…