Çarşaf altında kimin ne olduğu belli olmuyor. Gelişmiş ülkelerin birçok yerinde girisleri yasak.
Haliyle devlet üniversiteleri de devletin bir kurumu olduğundan dolayı zamanında yasaklanması "kısmen" normal. Rahmetli Ecevit'in dediği gibi; "Cumhuriyet 'devletine' meydan okunacak yer değil."
Kimse kimsenin dinine karışmadı, aksine laik bir ülke için adım atıldı.
Ben destekliyor muyum? Elbette hayır, meclise girmeleri yasak olur onu anlıyorum fakat bircogumuzun annesi türbanlı, onları dini inançlarından dolayi eğitimden mahrum bırakmaya kimsenin hakkı yok. Üniversiteler çok yanlış bir karardı ve CHP yönetiminin sonunu getirdi.
Partiye Atatürk döneminden sonra adam gibi siyasiler geçemedi, beceremediler.
Bunun dışında Hristiyanlarin da başını örttüğünü hatirlatayim.
Haliyle devlet üniversiteleri de devletin bir kurumu olduğundan dolayı zamanında yasaklanması "kısmen" normal. Rahmetli Ecevit'in dediği gibi; "Cumhuriyet 'devletine' meydan okunacak yer değil."
Kimse kimsenin dinine karışmadı, aksine laik bir ülke için adım atıldı.
Ben destekliyor muyum? Elbette hayır, meclise girmeleri yasak olur onu anlıyorum fakat bircogumuzun annesi türbanlı, onları dini inançlarından dolayi eğitimden mahrum bırakmaya kimsenin hakkı yok. Üniversiteler çok yanlış bir karardı ve CHP yönetiminin sonunu getirdi.
Partiye Atatürk döneminden sonra adam gibi siyasiler geçemedi, beceremediler.
Bunun dışında Hristiyanlarin da başını örttüğünü hatirlatayim.