Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çarşaf altında kimin ne olduğu belli olmuyor. Gelişmiş ülkelerin birçok yerinde girisleri yasak.
Haliyle devlet üniversiteleri de devletin bir kurumu olduğundan dolayı zamanında yasaklanması "kısmen" normal. Rahmetli Ecevit'in dediği gibi; "Cumhuriyet 'devletine' meydan okunacak yer değil."
Kimse kimsenin dinine karışmadı, aksine laik bir ülke için adım atıldı.
Ben destekliyor muyum? Elbette hayır, meclise girmeleri yasak olur onu anlıyorum fakat bircogumuzun annesi türbanlı, onları dini inançlarından dolayi eğitimden mahrum bırakmaya kimsenin hakkı yok. Üniversiteler çok yanlış bir karardı ve CHP yönetiminin sonunu getirdi.
Partiye Atatürk döneminden sonra adam gibi siyasiler geçemedi, beceremediler.
Bunun dışında Hristiyanlarin da başını örttüğünü hatirlatayim.

Cinsiyet ayrımcılığı çok yanlış bir davranış.

Meclise girmeleri de yasak olamaz. Bunlar bizim vekillerimiz değil mi? Başörtülünün hakkını kim savunacak orada? Onun dışında kısmen katılıyorum hocam.
Olması gerektiği gibi, din anlayışı olmayan bir devletin dini inançlı vekilleri olamaz. Olur fakat din ve devlet işleri birbirinden ayrıdır, ayrı olmak zorundadir; temsili veya dini bir sembol de içeremez. Kisiseldir.

"Başörtülünün hakkını kim savunacak?" İnsanlari gereksiz kutuplastirdi ve devam da ediyor bu düşünce. Hepimiz aynı vatanın evlatlariyiz ve vatandaşlar da eşit haklara sahip.

AKP'nin oy planından biride buydu senelerdir bu başörtü sorunlarını ağızda sakız ede ede böyle oy kazandı. Emirhans hocama katılıyorum herkes özgür kapalı açık hiç fark etmez sonuçta laik bir ülkede yaşıyoruz.

Benim dinime göre tamamen çıplak şekilde olup cinsel organıma yaprak yapıştırarak gezmem gerekiyor. Devlet kurumuna ve meclise beni bu şekilde almazsanız geri kafalısınız demektir. Kabul mü başörtüsü savunanlar?

AKP'nin oy planından biride buydu senelerdir bu başörtü sorunlarını ağızda sakız ede ede böyle oy kazandı. Emirhans hocama katılıyorum herkes özgür kapalı açık hiç fark etmez sonuçta laik bir ülkede yaşıyoruz.

AKP'nin rezil siyasetinden ötürü 28 şubatçı generaller affedildi. Aklım almıyor duydukça üzülüyorum. Böyle iki yüzlülere diyecek laf bulamıyorum :(

Benim dinime göre tamamen çıplak şekilde olup cinsel organıma yaprak yapıştırarak gezmem gerekiyor. Devlet kurumuna ve meclise beni bu şekilde almazsanız geri kafalısınız demektir. Kabul mü başörtüsü savunanlar?

Kabul.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.