• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

17.000 TL bütçeyle günlük kullanım ve iyi kamera için en iyi akıllı telefon önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StRaBoN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 512
  • Etiketler Etiketler
    telefon
Bütçe
17.000 TL
Anladım hocam, teşekkür ederim.

Anladım hocam, teşekkürler.

@Simon @deiinzz
Dostlar selamlar,

Öncelikle ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum, A36'yı aldık ve gayet memnunuz, tamamıyla hoş. Fakat bugün bir arkadaşımla konuşurken kameralardan söz açıldı. (Dipnot: A36'nın kamerası gayet yetiyor, ki bahsettiğim gibi kamera ana kriterlerimizden biri de değildi.)
Note 14 Pro'nun bir 200 MP, bir de 50 MP versiyonu var mış galiba (Biri eski, biri yeni.). Sizin bahsettiğiniz, A36 ile eşdeğer olan, sensörü küçücük dediğiniz 50 MP versiyonu hocam galiba-@Simon
Ülkemizde Note 14 Pro'nun hem 4G hem de 5G versiyonunda kameranın 200 MP olduğu yazıyor. 200 MP yazıyor fakat 50 MP mi gönderiyorlar acaba? Eğer 200 MP ise Redmi'nin kamera açısından çok daha iyi olduğu doğru mudur?

Son düzenleme:
MP degerine takilmayin. Apple 48 MP sensor ile neler yapiyor goruyoruz. Kameranin 200 MP olmasi o telefonun kamerasinin iyi olacagi anlamina gelmiyor.

Arkadaş doğru söylüyor, MP'nin bir önemi yok. Ek olarak işlemci farkından dolayı aynı sensör olsa bile A36 daha iyi performans verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…