- Makaleler
- 3
Anladım hocam, teşekkür ederim.14 Pro'nun ekrani Galaxy A36'dan daha kotu. Tek artisi 256 GB olmasi. Panel testlerinde Samsung her zaman daha iyi. Bu her telefonu icin gecerli hemen hemen Samsung'da. Cunku Samsung paneli kendi uretiyor. Redmi ise baskasindan aliyor.
@StRaBoN, istersen iki telefonuda magazada incele. Panel farkinda Samsung daha iyi.
Anladım hocam, teşekkürler.Ekran farkı sadece kağıt üstünde diyebiliriz, yan yana koysan asla fark edemezsin. Onun dışında 500 mAh batarya farkı var, o da çok fark etmez. Ve yüksek olması her zaman fazla süre verdiği anlamına gelmiyor, testlere bakmak gerek. Ben daha önceden bakmadığım için gördüğümle konuşuyorum yanlış olmasın. Adamakıllı bir fark olarak GB derim kısacası.
@StRaBoN ve hocam kamera iyi olsun demişsiniz, kamera iyi olacaksa 14 Pro'yu düşünmene bile gerek yok.
@Simon @deiinzz
Dostlar selamlar,
Öncelikle ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum, A36'yı aldık ve gayet memnunuz, tamamıyla hoş. Fakat bugün bir arkadaşımla konuşurken kameralardan söz açıldı. (Dipnot: A36'nın kamerası gayet yetiyor, ki bahsettiğim gibi kamera ana kriterlerimizden biri de değildi.)
Note 14 Pro'nun bir 200 MP, bir de 50 MP versiyonu var mış galiba (Biri eski, biri yeni.). Sizin bahsettiğiniz, A36 ile eşdeğer olan, sensörü küçücük dediğiniz 50 MP versiyonu hocam galiba-@Simon
Ülkemizde Note 14 Pro'nun hem 4G hem de 5G versiyonunda kameranın 200 MP olduğu yazıyor. 200 MP yazıyor fakat 50 MP mi gönderiyorlar acaba? Eğer 200 MP ise Redmi'nin kamera açısından çok daha iyi olduğu doğru mudur?
Son düzenleme: