Yani 250 liralık bir kalem bu sebeple 250 liralık bir gecikme yapabiliyor. Ama genel olarak iyi ki orijinale o kadar para vermemişim dedim.
Lamine ekranda panel ile üst cam arasında hava olmuyor. Böylelikle dokunduğunda sanki direkt olarak cihazdaki nesneye dokunuyor gibi oluyorsun. Haliyle ekran kalitesi de biraz fazla oluyor. Lamine olmayanlarda ekstra kalemle yazı yazarken biraz ses çıkıyor. Ancak göz ardı edilebilir.

Lamine ekran daha iyi gibi anladım ama eksi dediler? Ekran daha kaliteliyse niye eksi?

Ben bilmiyorum zaten Liquid retina, lamine mi demek onu bile bilmiyorum. Günlük kullanıcı oyunda farkı hisseder mi, rahatsız eder mi sizce?

Bende iPad 10 var iOS 26 ya yüklediğim günden beri ısınma sorunu çoğaldı. Önceden kasma donma yoktu ama 26 ile kasma donma arttı.
Senin alacağın bir üst nesil daha sorunsuz deneyim yaşatır ama şahsen 26 yükleme (26 kurulu gelirse yapacak bir şey yok.)
Onun dısında oyun için en kötü tercih. Ekran rezalet. Malzeme kalitesi iyi değil ve sağlam bir cihazda değil.
Sanırsam Tab S11'e bütçen yükselmişti. Bence git onu al.

Lamine dedikleri şey ise bu 10 ve 11 de ekran altta. Yani kısacası sana daha kötü bir deneyim yaşatıyor. Eski düz IPad'ler çok daha iyi hissiyat veriyordu.

Ben bilmiyorum zaten Liquid retina, lamine mi demek onu bile bilmiyorum. Günlük kullanıcı oyunda farkı hisseder mi, rahatsız eder mi sizce?

Sonunda cevap verebiliyoruz.

1763494558520.webp

Lamine işi bu, ufak bir boşluk var. 10. nesilde kasma donma olması normal, A14 ve 4 GB RAM. 11. nesilde A16 ve 6 GB RAM var, kasma donma performans düşüşü yaşamazsın. PUBG HDR 60 FPS oynayabiliyorum. iPad 10 nasıldır bilmem iPad 11'in kalitesi kasası vesairesi gayet güzel fakat ekran senin için önemliyse başka modellere bak. Telefonun iPhone ise IPad'den başka bir şey bakma.

Air almana gerek yok, yapacakların belli zaten.

Bende iPad 10 var iOS 26 ya yüklediğim günden beri ısınma sorunu çoğaldı. Önceden kasma donma yoktu ama 26 ile kasma donma arttı.
Senin alacağın bir üst nesil daha sorunsuz deneyim yaşatır ama şahsen 26 yükleme (26 kurulu gelirse yapacak bir şey yok.)
Onun dısında oyun için en kötü tercih. Ekran rezalet. Malzeme kalitesi iyi değil ve sağlam bir cihazda değil.
Sanırsam Tab S11'e bütçen yükselmişti. Bence git onu al.

Lamine dedikleri şey ise bu 10 ve 11 de ekran altta. Yani kısacası sana daha kötü bir deneyim yaşatıyor. Eski düz IPad'ler çok daha iyi hissiyat veriyordu.

Apple ürünlerinde kasma donma olayını ilk defa duydum sizden. Bütçem 30 bin TL zaten ama bir tablet için bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. iPad profesyonel olarak kullanılmayacak zaten. Günlük bir kullanıcı da ekranına bakıp bu kötüymüş ya oyuna odaklanmamı bile engelliyor der mi?

Sonunda cevap verebiliyoruz.

Eki Görüntüle 202989

Lamine işi bu, ufak bir boşluk var. 10. nesilde kasma donma olması normal, A14 ve 4 GB RAM. 11. nesilde A16 ve 6 GB RAM var, kasma donma performans düşüşü yaşamazsın. PUBG HDR 60 FPS oynayabiliyorum. iPad 10 nasıldır bilmem iPad 11'in kalitesi kasası vesairesi gayet güzel fakat ekran senin için önemliyse başka modellere bak. Telefonun iPhone ise IPad'den başka bir şey bakma.

Air almana gerek yok, yapacakların belli zaten.

Telefonum Samsung ama Apple Samsung'dan daha stabil çalışmaz mı? Yazılım olarak hiç Apple kullanmadım fakat duyduklarım bu şekilde. Bütçemin hepsini kullanıp S11 alsam daha stabil çalışacağının garantisini veremiyorum kendime. Özellikle oyunda. FPS dalgalanmalı halde 120FPS olsa bile Stabil 60FPS daha iyi olabilir sanki. İzlediğim yayınlarda asla 60Hz gibi hissettirmedi Apple tabletleri.

Apple ürünlerinde kasma donma olayını ilk defa duydum sizden. Bütçem 30 bin TL zaten ama bir tablet için bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. iPad profesyonel olarak kullanılmayacak zaten. Günlük bir kullanıcı da ekranına bakıp bu kötüymüş ya oyuna odaklanmamı bile engelliyor der mi?

Diğer tablette oyun daha keyifli gelir.
Ayrıca yıllardır kasan çok Apple ürünü gördüm. Sihirli cihaz değil bunlar :)