Diğer tablette oyun daha keyifli gelir.
Ayrıca yıllardır kasan çok Apple ürünü gördüm. Sihirli cihaz değil bunlar :)

Demek algı oluşturmuşlar Apple kasmaz diye. Telefonda Apple'a çok karşıyım fiyatını hak etmeyen cihazlar yapıyorlar. A16 farklı gibi geldi fiyat performans ürünü olmuş gibi.

Demek algı oluşturmuşlar Apple kasmaz diye. Telefonda Apple'a çok karşıyım fiyatını hak etmeyen cihazlar yapıyorlar. A16 farklı gibi geldi fiyat performans ürünü olmuş gibi.

Yani onunda çok belli eksileri var. Zaten bayağıdır bahsettim. Onun dısında eh işte bir cihaz. Ben almazdım mesela.

Yani onunda çok belli eksileri var. Zaten bayağıdır bahsettim. Onun dısında eh işte bir cihaz. Ben almazdım mesela.

Tab S10 Ultra mı daha iyi olur sizce düz S11 mi? Boyut olarak büyük sevmiyorum, oyun performansı olarak ikisinden hangisi? İşlemci S11'de daha iyi.

Tab S10 Ultra mı daha iyi olur sizce düz S11 mi? Boyut olarak büyük sevmiyorum, oyun performansı olarak ikisinden hangisi? İşlemci S11'de daha iyi.

Neyse ya S11 alacağım. Beğenmezsem satarım iPad alırım.

Arkadaşlar Tab S11 siparişini verdim umarım memnun kalırım tek soru işareti Pazarama'dan aldım. Satıcı MediaMarkt olması bir tık daha rahat hissettiriyor. Araştırdım güvenilir bir yer olduğu da söylendi. Teşhir ürünü falan göndermezler herhalde

Arkadaşlar Tab S11 siparişini verdim umarım memnun kalırım tek soru işareti Pazarama'dan aldım. Satıcı MediaMarkt olması bir tık daha rahat hissettiriyor. Araştırdım güvenilir bir yer olduğu da söylendi. Teşhir ürünü falan göndermezler herhalde.

Direkt MediaMarkt'tan getiriyorlar güvenilir.