Bütçe
<1000 TL
Evet. Daha iyi bir tercih olacaktır. Fanlı standlar öyle çok bir etki yaratmıyor. 3 bilemedin 4 derece düşürür sıcaklığı.
Serin çalışıyor diye Omen Gaming Hub'tan +20W yükseltmiştim gücünü. Ona rağmen serin çalışıyor. Gerçi işlemci çekirdek sıcaklığı 95 dereceye kadar çıkıyor ama laptop için normal olduğu söyleniyor, ne düşünüyorsun? Ekran kartı 80'in üstünü görmüyor bu arada. Sadece sıcak nokta sıcaklığı 82 derece civarına çıkıyor. Fan hızı manuelde, işlemci 90 dereceye çıkınca fan 3500 RPM'ye kadar çıkıyor.

Ayrıca kesinlikle yüksek bir stand işimi daha çok görecektir. Laptopu kullanırken boynumu çok eğmem gerekiyor.

Serin çalışıyor diye Omen Gaming Hub'tan +20W yükseltmiştim gücünü. Ona rağmen serin çalışıyor. Gerçi işlemci çekirdek sıcaklığı 95 dereceye kadar çıkıyor ama laptop için normal olduğu söyleniyor, ne düşünüyorsun? Ekran kartı 80'in üstünü görmüyor bu arada. Sadece sıcak nokta sıcaklığı 82 derece civarına çıkıyor. Fan hızı manuelde, işlemci 90 dereceye çıkınca fan 3500 RPM'ye kadar çıkıyor.

Ayrıca kesinlikle yüksek bir stand işimi daha çok görecektir. Laptopu kullanırken boynumu çok eğmem gerekiyor.
Bütün cevapları kendin vermişsin. Sıcaklık konusunda da her ne kadar zıt görüşler olsa da normal kabul ediliyor bahse konu değerler.

Bütün cevapları kendin vermişsin. Sıcaklık konusunda da her ne kadar zıt görüşler olsa da normal kabul ediliyor bahse konu değerler.
Yardımın için teşekkürler.

Standı dün sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştı. Stand biraz ucuz gibi hissettiriyor ama 2.5 kg ağırlığındaki cihazımı üstüne koyunca tam oturdu. Sadece ön tarafa doğru yaslamıyorum çünkü kayıp düşme riski var cihazın alt kalıbından ötürü. O yüzden laptop bir tık daha geride duruyor stand üstünde. Ancak esas laptopun yerden yükselmesi beni rahatlattı. Artık boynumu eğmeme gerek kalmıyor. Fena stand değilmiş. Umarım sıcaklığa da bir nebze faydası olur. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba hortlarıyorum ama hangi standı almıştınız bende stant arıyorum da.
Tuneex'in siyah standını aldım. En son yükseltme kademesinde çok rahat ediyordum. Monitör aldıktan sonra en ufak kademesine çekip monitörün yanına koydum laptopu. En azından hava girişi rahat oluyor. Bütçe ayırabilirim dersen Trendyol'da Memo FL08 var. Hem fanlı, hem de toz filtreli bir stand. Masaüstü bilgisayara geçme planım olduğu için almayacağım ama uzun bir süre daha laptopla kalacak olursam kesinlikle bu standı alacağım.