Ali Rıza Tekin
Uzman
Evet. Daha iyi bir tercih olacaktır. Fanlı standlar öyle çok bir etki yaratmıyor. 3 bilemedin 4 derece düşürür sıcaklığı.
Serin çalışıyor diye Omen Gaming Hub'tan +20W yükseltmiştim gücünü. Ona rağmen serin çalışıyor. Gerçi işlemci çekirdek sıcaklığı 95 dereceye kadar çıkıyor ama laptop için normal olduğu söyleniyor, ne düşünüyorsun? Ekran kartı 80'in üstünü görmüyor bu arada. Sadece sıcak nokta sıcaklığı 82 derece civarına çıkıyor. Fan hızı manuelde, işlemci 90 dereceye çıkınca fan 3500 RPM'ye kadar çıkıyor.Evet. Daha iyi bir tercih olacaktır. Fanlı standlar öyle çok bir etki yaratmıyor. 3 bilemedin 4 derece düşürür sıcaklığı.
Bütün cevapları kendin vermişsin. Sıcaklık konusunda da her ne kadar zıt görüşler olsa da normal kabul ediliyor bahse konu değerler.Serin çalışıyor diye Omen Gaming Hub'tan +20W yükseltmiştim gücünü. Ona rağmen serin çalışıyor. Gerçi işlemci çekirdek sıcaklığı 95 dereceye kadar çıkıyor ama laptop için normal olduğu söyleniyor, ne düşünüyorsun? Ekran kartı 80'in üstünü görmüyor bu arada. Sadece sıcak nokta sıcaklığı 82 derece civarına çıkıyor. Fan hızı manuelde, işlemci 90 dereceye çıkınca fan 3500 RPM'ye kadar çıkıyor.
Ayrıca kesinlikle yüksek bir stand işimi daha çok görecektir. Laptopu kullanırken boynumu çok eğmem gerekiyor.
Yardımın için teşekkürler.Bütün cevapları kendin vermişsin. Sıcaklık konusunda da her ne kadar zıt görüşler olsa da normal kabul ediliyor bahse konu değerler.
Teşekkürler.
Merhaba hortlarıyorum ama hangi standı almıştınız bende stant arıyorum da.
Öyle bir şey diyemem maalesef, öğrenciyim. Ayrıca fanlı almak istemiyorum daha kompakt ve özellikle fansız bir şey arıyorum.Güzel bütçe ayırırım diyorsun memo FL08 minimum 10 derece fark yaratıyor.
Tuneex'in siyah standını aldım. En son yükseltme kademesinde çok rahat ediyordum. Monitör aldıktan sonra en ufak kademesine çekip monitörün yanına koydum laptopu. En azından hava girişi rahat oluyor. Bütçe ayırabilirim dersen Trendyol'da Memo FL08 var. Hem fanlı, hem de toz filtreli bir stand. Masaüstü bilgisayara geçme planım olduğu için almayacağım ama uzun bir süre daha laptopla kalacak olursam kesinlikle bu standı alacağım.Merhaba hortlarıyorum ama hangi standı almıştınız bende stant arıyorum da.